Senin Hidra'ya ne garezin var yahu
İnşallah Hidra'yı dissler.
bırakın fanboyluğu herkesi dinle Norm'da çok iyi Hidra'da.Eğer bir dissleşme olursa güzel bir kapışma izlemiş oluruz bu kadar büyütmeyin yani.Bence ikiside iyi.Ama Ender daha çok tanındığı için çoğu kişi ender derO erman ender değilki
- - - Eklendi - - -
erman mı iyi ender mi![]()

Senin Hidra'ya ne garezin var yahubırakın fanboyluğu herkesi dinle Norm'da çok iyi Hidra'da.Eğer bir dissleşme olursa güzel bir kapışma izlemiş oluruz bu kadar büyütmeyin yani.
Hala primci diyorsun Metin.Bir kaç gün önce kimin primci olduğunu gayet açık bir şekilde gördük.
Twitter'dan sataştı Norm'a, prim kaynağı arıyor.
Bence ikiside iyi.Ama Ender daha çok tanındığı için çoğu kişi ender der![]()

Hala primci diyorsun Metin.Bir kaç gün önce kimin primci olduğunu gayet açık bir şekilde gördük.
İşte anlatmaya çalışıtığımda bu.İnsanları tanımadan ne olduğunu bilmeden damgalamak yanlış diyorum ben.
Hiç beklemediğim adamlar Sagoyu savundu esrar olayında. Ados, Sansar Salvo... Dr.Fuchs bile geçmiş olsun diye tweet attı.
Evet 2 kişi biri erman biri ender
Bende o yüzden bi şaşırdım konuşmanıza
Norm deyince aklıma ender geliyo![]()
enderin gelmesi doğal çünkü ermandan daha fazla tanındı 
Bu adamı seviyorum.
Hiçbiri, bir Fuchs olamadılar.

Evet 2 kişi biri erman biri enderenderin gelmesi doğal çünkü ermandan daha fazla tanındı
![]()
Yanlış duymuşsun.
Ben şey duyduydum biri söz yazıyomuş biri okuyomuş sonra kavga etmişler ikiside kendi yoluna
ayrılma falan söz konusu değil erman askere gittiği için bırakmıştı doğru hatırlıyorsam.Ama şuan tekrar dönüyorlar 
Bu adamı seviyorum.![]()
Bu adam, Ceza - Sagopa kavgasında taraf tutmadı 
Yanlış duymuşsun.ayrılma falan söz konusu değil erman askere gittiği için bırakmıştı doğru hatırlıyorsam.Ama şuan tekrar dönüyorlar
![]()
kavga olmasın 
En doğrusunu yaptı.Belki Sagoyla barışabilirler
Ben deBu adam, Ceza - Sagopa kavgasında taraf tutmadı
![]()

Aynen kavga yok
Güzel o zamankavga olmasın
![]()
bu aralar en çok üzüldüğüm ayrılık Joker Allame oldu 
Aynen kavga yokbu aralar en çok üzüldüğüm ayrılık Joker Allame oldu
![]()
kötü oldu bu kavga