İkisinden biridir :D Çocuklar 2 efsane olcak gibi :)
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Çocuklar 2 efsane olcak gibi Genişletmek için tıkla ... Aynen.Birincisi de çok iyiydi zaten.Beat'i muhteşem
TheFenomen' Alıntı: Çocuklar 2 efsane olcak gibi Genişletmek için tıkla ... Aynen.Birincisi de çok iyiydi zaten.Beat'i muhteşem
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: cezayı sevmem ama Genişletmek için tıkla ... Ben önceden sevmiyordum.Şuan hoşuma gidiyor.
TheFenomen' Alıntı: cezayı sevmem ama Genişletmek için tıkla ... Ben önceden sevmiyordum.Şuan hoşuma gidiyor.
Enes Üye Joker' Alıntı: Ben önceden sevmiyordum.Şuan hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla ... bu şarkı değiştirebilir
Joker' Alıntı: Ben önceden sevmiyordum.Şuan hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla ... bu şarkı değiştirebilir
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: bu şarkı değiştirebilir Genişletmek için tıkla ... Eskisi gibi değil bence ceza.Aynı şekilde sagoda öyle.Olgunlaştılar mı nedir ? Ama fuat hala aynı
TheFenomen' Alıntı: bu şarkı değiştirebilir Genişletmek için tıkla ... Eskisi gibi değil bence ceza.Aynı şekilde sagoda öyle.Olgunlaştılar mı nedir ? Ama fuat hala aynı
Enes Üye Joker' Alıntı: Eskisi gibi değil bence ceza.Aynı şekilde sagoda öyle.Olgunlaştılar mı nedir ? Ama fuat hala aynı Genişletmek için tıkla ... yaşlandılar çekilsinler artık piyasadan fuat'a yorum yok İyi geceler
Joker' Alıntı: Eskisi gibi değil bence ceza.Aynı şekilde sagoda öyle.Olgunlaştılar mı nedir ? Ama fuat hala aynı Genişletmek için tıkla ... yaşlandılar çekilsinler artık piyasadan fuat'a yorum yok İyi geceler
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: yaşlandılar çekilsinler artık piyasadan fuat'a yorum yok İyi geceler Genişletmek için tıkla ... Yok be kardeşim.Ortalık boş kalmasın daha kötü oluyor İyi geceler kardeşim
TheFenomen' Alıntı: yaşlandılar çekilsinler artık piyasadan fuat'a yorum yok İyi geceler Genişletmek için tıkla ... Yok be kardeşim.Ortalık boş kalmasın daha kötü oluyor İyi geceler kardeşim
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Berk E.' Alıntı: Albümü bekliyorum hala yahu Genişletmek için tıkla ... TheDanger' Alıntı: Bekle bekle yorulduk ya Genişletmek için tıkla ... Yalnız değilsiniz dostlar
Berk E.' Alıntı: Albümü bekliyorum hala yahu Genişletmek için tıkla ... TheDanger' Alıntı: Bekle bekle yorulduk ya Genişletmek için tıkla ... Yalnız değilsiniz dostlar
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Albüm gelen varsa hemen paylaşsın resmini. Gerçi gelse hemen paylaşılır da Genişletmek için tıkla ... aynen
TheFenomen' Alıntı: Albüm gelen varsa hemen paylaşsın resmini. Gerçi gelse hemen paylaşılır da Genişletmek için tıkla ... aynen
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Gelmiyo bu Genişletmek için tıkla ... bugün gelecek o albüm yoksa aras kargoyu basarim
TheFenomen' Alıntı: Gelmiyo bu Genişletmek için tıkla ... bugün gelecek o albüm yoksa aras kargoyu basarim
Enes Üye Joker' Alıntı: bugün gelecek o albüm yoksa aras kargoyu basarim Genişletmek için tıkla ... ben de ben de amca oğlu da diyo ki ben gelmeden dinlersen küserim ama gelirse dinlerim ben
Joker' Alıntı: bugün gelecek o albüm yoksa aras kargoyu basarim Genişletmek için tıkla ... ben de ben de amca oğlu da diyo ki ben gelmeden dinlersen küserim ama gelirse dinlerim ben
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: ben de ben de amca oğlu da diyo ki ben gelmeden dinlersen küserim ama gelirse dinlerim ben Genişletmek için tıkla ... yav he he de geç o albüm dinlenmez mi be
TheFenomen' Alıntı: ben de ben de amca oğlu da diyo ki ben gelmeden dinlersen küserim ama gelirse dinlerim ben Genişletmek için tıkla ... yav he he de geç o albüm dinlenmez mi be
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Makale_Helvetia' Alıntı: ben bu konuyu neden daha önce görmedim? Genişletmek için tıkla ... bilmem