Enes
Üye
Yaşım 13 olmasaydı benim de bir kredi kartıım olsaydı keşke![]()
Kredi kartıyla bi işin yok
Yaşım 13 olmasaydı benim de bir kredi kartıım olsaydı keşke![]()
O değilde hala dönmediler geri
Hediye olabilir birinesana değil
![]()

Kredi kartına ihtiyacın yok ki.Ptt'ye gidip o Joker'in hesabına 10 tl yatıracaksın.Makbuzun fotoğrafını ve bilgilerini mail olarak atacaksın.Bir kaç gün içinde eline ulaşırYaşım 13 olmasaydı benim de bir kredi kartıım olsaydı keşke![]()
Kredi kartına ihtiyacın yok ki.Ptt'ye gidip o Joker'in hesabına 10 tl yatıracaksın.Makbuzun fotoğrafını ve bilgilerini mail olarak atacaksın.Bir kaç gün içinde eline ulaşır
sağ olunRica ederim satış hala devam ediyor bitmedi yani.Ama imzalı alamayacaksın albümü.
Vay demek o kadar basit hesağ olun
O değilde hala dönmediler geri![]()

inat ettim sırf sansarla feat olduğu için almayacağım neden sevdiğim adamın üstünden prim yapan annesine söven birine destek olayım

Albüm Sansarın değil Jokerin unuttunuz sanırım
içinde sansarla feat var sansar da kazanacak
Hayallerim yıkıldı çipetpetEnes'e katılıyorum.Birini sevmiyor olabilirsin ama sırf şarkıda adı geçiyor diye albümü almamak çok mantıksız.
Bu arada
Albüm Duyurusu: Rhymestein albümü cd formatı ile alakalı bazı problemlerden dolayı gecikmeli olarak dinleyicilere ulaşacaktır. Kargoya verilmek üzere hazırlanan kopyalar tekrar basılacağından dolayı 1 haftalık bir gecikme yaşanacak. Bu kusurumuzu affettirmek adına Joker 13 eylül'e kadar verilen tüm siparişleri isme özel imzalayacaktır. Tüm albüm siparişleri kesin olarak 13 eylül'de kargoya verilmiş olacaktır ve 2 iş günü içerisinde adresinize teslim edilecektir. Tekrar gösterdiğiniz ilgiye teşekkürlerimizi sunarız. Albüm imza günleri için (Eskişehir, Ankara, Bursa, İstanbul, Kayseri) sayfamızı takipte kalın. Sevgiler...
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Hayallerim yıkıldı çipetpet
bir yandan imzalı olması güzel ama 1 hafta daha beklemek 
Enes'e katılıyorum.Birini sevmiyor olabilirsin ama sırf şarkıda adı geçiyor diye albümü almamak çok mantıksız.
Bu arada
Albüm Duyurusu: Rhymestein albümü cd formatı ile alakalı bazı problemlerden dolayı gecikmeli olarak dinleyicilere ulaşacaktır. Kargoya verilmek üzere hazırlanan kopyalar tekrar basılacağından dolayı 1 haftalık bir gecikme yaşanacak. Bu kusurumuzu affettirmek adına Joker 13 eylül'e kadar verilen tüm siparişleri isme özel imzalayacaktır. Tüm albüm siparişleri kesin olarak 13 eylül'de kargoya verilmiş olacaktır ve 2 iş günü içerisinde adresinize teslim edilecektir. Tekrar gösterdiğiniz ilgiye teşekkürlerimizi sunarız. Albüm imza günleri için (Eskişehir, Ankara, Bursa, İstanbul, Kayseri) sayfamızı takipte kalın. Sevgiler...

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedimbir yandan imzalı olması güzel ama 1 hafta daha beklemek
![]()

Dün 5 saate yakın Ptt'de sıra bekledim
Yetisemeyip imzali isteyenlere gun dogdu ama daha cok bekliycez![]()
keşke bu kadar kasmasaymışım 
Bizimki çakma mı?
Olsun benim ki orjinal imzalı![]()
Ne alakaysa![]()

Bizimki çakma mı?![]()

Ben 6 Eylül'de sipariş verdim hacı
sizinki sonradan çakma bi işe yaramaz![]()