Ram'i Az Olan Telefonlar Için En Ideal Launcher Sf Launcher

Sponsorlu Bağlantılar

mmmirac

mmmirac

Üye
    Konu Sahibi
Ram'i Az Olan Telefonlar Için En Ideal Launcher Sf Launcher
Rami az olan Launcherlar için Harika Bundan Sadesi Yok
Buyrun Link

• Beğen
Tepkiler: en-sel ve AVCIUGUR

-Emre

-Emre

Üye
zeam launcher de fena değil :oke:

Invoke

Invoke

Üye
Keşke, bir iki resim koysaydınız...

-Emre

-Emre

Üye
bu mudur ?

• Beğen
Tepkiler: mmmirac
Xurmirac

Xurmirac

Üye
Full sürümmü?

BerkAgirgol

Üye
resim atsaydınız

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Arkadaşlar launcher 25 Mb ram yiyor. Nova-Smart-Holo-Nemus-Apex gibi launcherlar bundan çok daha az ram harcıyor. Bkz:Apex Launcher - 15Mb.

• Beğen
Tepkiler: -Emre
Invoke

Invoke

Üye
Benim launcher 42mb ram ram yiyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
mmmirac

mmmirac

Üye
    Konu Sahibi
sürekli okadar yemiyor ama bundan sadesi yok

Invoke

Invoke

Üye
Bilmiyorum o launcherları, rahatım ben bu launcherla sıkıntım yok, işimi görüyor. Kasmıyor :pro:

-Emre

-Emre

Üye
ben launcher pro kullanıyorum hem görsellik az değil hem de her cihaz için ram yönetimi var :D

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Bilmiyorum o launcherları, rahatım ben bu launcherla sıkıntım yok, işimi görüyor. Kasmıyor :pro:

Dediklerimi kullandıktan sonra kasmamak ne demek anlarsın ;) Özelliklede Ram'da ki farkı görürsün :)

Invoke

Invoke

Üye
Dediklerimi kullandıktan sonra kasmamak ne demek anlarsın ;) Özelliklede Ram'da ki farkı görürsün :)

Apex, Holo kullandım zaten... Rahatım bu launcherla, zaten enteresan bişiler yapmıyorum telefonda, whatsapp, walkman genelde bu kadar :Dxperia arayüzü hoşuma gidiyor. :pro:

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
Apex, Holo kullandım zaten... Rahatım bu launcherla, zaten enteresan bişiler yapmıyorum telefonda, whatsapp, walkman genelde bu kadar :Dxperia arayüzü hoşuma gidiyor. :pro:

ben de xperia arayüzünü seviyorum ama ics olanı jb pek hoş gelmiyor bana :D sanırım en az 20 farklı launcherı denedim şuan launcher prodayım bakalım ne olur yakında :D

Invoke

Invoke

Üye
ben de xperia arayüzünü seviyorum ama ics olanı jb pek hoş gelmiyor bana :D sanırım en az 20 farklı launcherı denedim şuan launcher prodayım bakalım ne olur yakında :D

Z1'in launcherı en iyisi aslında(xperia launcherlar arasında), ama onu düzgün portlayamamışlar... :(

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Ss launcher kullanın

Invoke

Invoke

Üye
Bu arada o dünkü launcher enteresanmış şuanki de xperia launcher 20mb yiyor =P

Üst Alt