Rambo_FT'nin Mekânı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

Eskiden çok daha boş olurdum. Öyle bir ekip kurmaya kalkıştım ki, resmen MaxiCep'i ele geçirecek bir ekip. Eskisine oranla çok yoğunum artık.
:hmmm anlıyorum... Bende çok yoğunum. MaxiPDA için yarım kalan çeviriler. Var. Bir oyuna efekt modu yaptım betada bırakmak zorunda kaldım. :s 1 gb ram var win7 yarısını yiyiyo... :s xp atmak lazım oda 2 saatte anca biçimlendiriyo :s atmak zor geliyo....

Hayvan bakıyorum :D balık &tavşan :gul: akvaryum temizlencek uğraşması zorm:s tavşan desen... Hazır yem alsan çok pahalı yarım kilo palet yem 5 tl :s ot mot veriyom :D
senin kadar yoğun değilimdir aslında. :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

:hmmm anlıyorum... Bende çok yoğunum. MaxiPDA için yarım kalan çeviriler. Var. Bir oyuna efekt modu yaptım betada bırakmak zorunda kaldım. :s 1 gb ram var win7 yarısını yiyiyo... :s xp atmak lazım oda 2 saatte anca biçimlendiriyo :s atmak zor geliyo....

Hayvan bakıyorum :D balık &tavşan :gul: akvaryum temizlencek uğraşması zorm:s tavşan desen... Hazır yem alsan çok pahalı yarım kilo palet yem 5 tl :s ot mot veriyom :D
senin kadar yoğun değilimdir aslında. :)

Yoğunsun ancak yoğunluk kişiden kişiye değişir. Belki benden yoğunsundur bilemem. Okul başlayınca işleri gevşeteceğim. Hazır okul başlamamışken işimi şimdiden yoğunlaştırıyorum ki biraz yol alayım. Sonra yavaşlatsam da devamı gelir :)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
:)
cfw den sıkıldın ama şimdi cfw lazım. :(
Sende 5800 tck v1 sitil 5 varmı? Arşiv filan? Belle final i bi deneyeyim dedim elimde kaldı. :D tekrar v1 i indirmek için senin linke gittim. Çoktaan çöpe girmiş bile :( belledede topbar daha o kadar iyi değil. Bazı yerlerde görüntü bozukluğu ve butonlar topbar ın altında kalıyo :( belle ikonu sevmediğim için n8 ikon pakedini attım fakat bazı yerler eksik kalmış :s...
anılbaranda varmış upload etmiyor :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Linkleri eski haline getirdim :oke:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
:aha: ok. :op:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
somuru:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yazık oldu ya :agla2:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Anlaşılan bu forumda Rambo_FT' yi seven çok az kişi var... Yazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt