-efşan Üye ramirez02' Alıntı: siteden ban yedim ama rambo yine burdayım bundan sonratek işim sensin senle uğrasacam düşmanımsın Genişletmek için tıkla ... Ne gerek var ki böyle şeylere?
ramirez02' Alıntı: siteden ban yedim ama rambo yine burdayım bundan sonratek işim sensin senle uğrasacam düşmanımsın Genişletmek için tıkla ... Ne gerek var ki böyle şeylere?
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Düşman mı TheM-CK' Alıntı: Ne gerek var ki böyle şeylere? Genişletmek için tıkla ...
ramirez02 Üye sanaben hakaret ettimmi yada küfür buyüzden banlandım(fatih982) onun için düsmanımsın ---------- Eklendi @ 12:29:08 ---------- Yazıldı @ 12:27:46 ---------- Rambo_FT' Alıntı: Düşman mı Genişletmek için tıkla ... evvet düşman
sanaben hakaret ettimmi yada küfür buyüzden banlandım(fatih982) onun için düsmanımsın ---------- Eklendi @ 12:29:08 ---------- Yazıldı @ 12:27:46 ---------- Rambo_FT' Alıntı: Düşman mı Genişletmek için tıkla ... evvet düşman
-efşan Üye Arkadaşlar hata yahut suç mühim değil. İçinizden birisi bir büyüklük göstersin barışın. Müslümanlar ancak kardeştir. Düşmanlıkta ne imiş?
Arkadaşlar hata yahut suç mühim değil. İçinizden birisi bir büyüklük göstersin barışın. Müslümanlar ancak kardeştir. Düşmanlıkta ne imiş?