Rambo_FT Nasıl Böyle Başarılı Oldu? | Başarıya Giden Yollar (Nokia 5230 Sayesinde)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam simdi anladim her$eyi simdi birsey soracam sen hep s60v5 üzerine çalismalar yapmissin ama hiç s60v3 denemedigine çok sasiyorum ama bunca seyi yaptigin icin helal olsun s60v3 nokia E5 Cfw varmidir rambo bey

marist

Üye
way Canına Başarıya qiDen YoL .. eLLerine SaqLık. BaşarıLarının Devamını diLerim Dostum..

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
aynştayn

Tepkiler: Silinen Üye 94869
Bunun adına azmin zaferi deniliyor, tebrik ediyorum vede başarılarınızın devamını diliyorum.. saygılarımla.

Tepkiler: Silinen Üye 94869

semihh95

Üye
harıkaymıs bayıldım darısı bızlerın basına

semihh95

Üye
bu arda hala unı demısın sana engel degılmı bu ısler anlayamadım

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sağlık Yükekokulu

---------- Eklendi @ 12:15:01 ---------- Yazıldı @ 12:14:46 ----------

4 yıllık hemşirelik bölümü

hangi şehir kaçıncı sınıf ? Bir de bende şuan hazırlanıyorum ygs den 400 küsur aldım. Geçen yıl arkadaşm ktü ye gitti hemşirelik . Bilgilendirme yapar misin ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ağrı'dayım İbrahim Çeçen Üniversitesi. Ben ek yerleştirmelerde (ilk yerleştirmelerde hatalı tercih yapmıştım ) 2 sene önce 388 YGS-2 puanıyla (120 bin sıralama ile) yerleşmiştim.

memnun musun bari zor mu çıkınca kaç lira ile işe başlıyorsun bunlar hayatın gerçekleri

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
1500 TL diyen var 4000 TL diyende. Ben ortasını düşünüyorum: 2500 TL. Bunlarla işe başlıyorsun. Ezberi iyi olan biri dersleri çok rahat geçebilir. Benim ezberim orta düzeyde

Mert045

Üye
Anatomide ezber olmazsa çakarsın. maaşda hastanenin dönerine göre değişir. Hemşirelik güzel iş

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ağrı Devlet Hastanesi bir servis hemşiresi aylık 2400 TL maaş alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...