Rambo_FT Geri Döndü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atacan-

Üye

Açıklamak zorunda değilim. Ancak şu kadarını bilsen içindeki şüpheyi azda olsa giderebilir: Bazı şeyler çok değişti.

Evet.

Evet bunda haklısın bazı şeyler değişti diyerek.
Başta tadığım kişiyle , şimdiki tanıdığım kişi ile dağlar kadar fark var.

Tepkiler: Süleyman ve anılbaran

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Evet bunda haklısın bazı şeyler değişti diyerek.
Başta tadığım kişiyle , şimdiki tanıdığım kişi ile dağlar kadar fark var.

Yanlış

Ben Furkan Güneş nickiyle unutulmak istedim ve maxicep'i de bıraktım. Çünkü yine her yıl olduğu gibi bu yılda hiçbir şey yolunda gitmemişti. Yine yaptığım hizmetleri yarıda kaldı. Rambo_FT tanınıyor ama yeni nick tanınmıyordu. Hem bu nickle beraber bütün işleri bıraktım.

Sonra bu sitede yazmadığım nedenlerden ötürü işlerim yoluna girdi. İnternet bağlamakla kalmadım daha farklı sosyal hayat meselesi düzene girdi. Önce blogta kalayım, maxicep'e geri dönmeyeyim dedim ama orada paylaşım yapmak beni sıktı. Sessiz bir ortamdı.

Tekrar geri döndüm ve Furkan Güneş olarak devam etmek istedim. Senin 3-4 gün önce söylediğin şey aslında bir bahaneydi. Ekibin başında bir kullanıcı adının değil gerçek birinin olduğunu göstermek bir bahaneydi.

Sonra Kabız Civciv, hasane51, İsmail, Uğur gibi senin pek fazla tanımadığın arkadaşlarla eski günleri arıyorduk. Ben ONLARIN ve aklıma gelmeyen eski üyeler HATRINA onlarla konuşarak eski nicklerimize geri dönelim mi diye sordum hepsi olumlu karşıladı. Başkalarına da sordum onlarda eski nicklerine dönmek istemediler zira yeni nickleri daha iyiydi ben sadece öneride bulunmuştum.

Eski günlerin hatrına eski nickimi aldım ve sen beni asla tanımadın Atacan Sen zaten beni DH'deki bir sözüme bir konuma bakarak tanıdığını sanıyorsun ama tanımıyorsun. Aklının almayacağı şeyler hakkında ileri-geri rahatlıkla konuşabiliyorsun. Hemen birilerine "DENGESİZ!" diyebilecek kadar, oturup düşünsen, vardır birşeyler bu adam böyle yapmaz, desen belki de bu kadar küçülmezsin.

hani kutlama yapackatık siz birbirinize girmişsiniz..

Hayırlı olsun , emin ol böyle daha güzel

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Atacan-

Üye
Ben seni tam anlamıyla tanıyamam tabi ki.
Umurumda da değil nicini değişmişsin değişmemişsin..(Nicini değiştirdin de yanında eski nicin yazmadı mı ? Çözüm mü olacak sandın)
İnsanların nici değişeceğine kişilikleri değişmesin, benim için önemli olan bu..
Ki sen beni suçlayana kadar iyi biri diye tanıyordum ..
Ki sana açık kapıda bıraktım konu açtım belki yanlışını gelirde kapatır diye..
Haksızlık yaptın bana.. Yaptığını da unutmayacağım , yazdım bunu da kenara..
Hadi Yolun açık olsun..!!

Tepkiler: Süleyman

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şuan eskisine göre çok daha iyi durumdayım. Artık benim için herşey daha güzel.

- - - Eklendi - - -

Eski Rambo_FT maxicep'e çalışıyordu şimdiki Rambo_FT üyelere ve kendisine çalışıyor bu da aradaki en büyük fark

Atacan-

Üye
Kendini kandırıyorsun sen , ben yutmam sende yutma bu kaçış yollarını.
Ben seni meşgul etmeyeyim daha fazla.
Kutlamalarına engel olmayayım.!!

Tepkiler: Süleyman

Metin MF

Üye

ben de eski nickime dönsem mi diye düşünüyorum ama pişman olmak istemiyorum

Oğuzhan

Üye
hayırlı olsun furkan abi mission complated

Ben de Furkan nereye gitti ki geri döndü diyecektim.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Teşekkür ederim İsmail

hayırlı olsun furkan abi mission complated

Guile'ın sözü Sağol

Ben de Furkan nereye gitti ki geri döndü diyecektim.

Burdayım artık Allah'ın izniyle gitmeyeceğim

hayırlı olsun başkan

Teşekkür ederim

Hayrını göreyim inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...