Revengeful
Emekli Yönetici
Acaba alkollüsü nasıldır diye meraklandırıyor insanı..istediği kadar alkolsüz Olsun bunların hepsi insanları normal biraya teşvik etmek için. Aynı bir ara çıkartılan ve yasaklanan buharlı sigara gibi. Alan kendini kandırıyor. Satan kandırdım sanıyor. Fakat farkında değiller ki çok pis birşeyin içerisindeler. Alkolsüz olanı içen bile...
demek istiyorum ki içkinin haram olduğunu bildiği halde içene kolanın ne zararı olabilir ki!
- - - Eklendi - - -
yırtmışın desem doğru bir deyim olur mu?
Acaba alkollüsü nasıldır diye meraklandırıyor insanı..
Ben alkolsüzünü bile içmiyorum. Kola için su için başka içecek mi yok
İnsanların içlerinde yasakları özellikle çiğneme içgüdüsü vardırYapma dersin ama beyin onu "yap" algılar ve yapar.
Sadece coca colada mı var? Pepsi ile cola turkada da var mı ?
yapma yaa
kola ve gazozlarda da alkol var
O zaman ekmek de yemeyelim?
Ne alaka
İnsanların içlerinde yasakları özellikle çiğneme içgüdüsü vardırYapma dersin ama beyin onu "yap" algılar ve yapar.
Ekmekte de alkol var
ona bakarsan bazı meyvelerde de var çok yiyip kafa yapabiliriz
Mayalama sonucu belli bir oranı aşmayan yiyecek ve içeceklerde olan alkol haram olmaz. Kefir gibi.
İçinde doğal olarak alkol bulunan yiyecek ve içecekleri yemek de helaldir. Meyveler gibi.
İçine çözelti olarak alkol katılanları ve tedavi maksadı olmaksızın kullanmak ise dinen sakıncalıdır. Çözücü olarak katılan alkol ise, bu alkol değişikliğe uğramadığı için o içeceği içmek helal olmaz. Eğer alkol dışında helal bir çözücü kullanıldıysa helal olur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şimdi o zaman kola ve gazoz serbest öyle mi ?
şimdi o zaman kola ve gazoz serbest öyle mi ?
Mayalama sonucu belli bir oranı aşmayan yiyecek ve içeceklerde olan alkol haram olmaz. Kefir gibi.
İçinde doğal olarak alkol bulunan yiyecek ve içecekleri yemek de helaldir. Meyveler gibi.
İçine çözelti olarak alkol katılanları ilaç ve tedavi maksadı olmaksızın kullanmak ise dinen sakıncalıdır. Çözücü olarak katılan alkol ise, bu alkol değişikliğe uğramadığı için o içeceği içmek helal olmaz. Eğer alkol dışında helal bir çözücü kullanıldıysa helal olur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Harika yorumladınız tebrik ediyorum doğrusu yazdıklarınız çok açık ve anlaşılır bir şekilde olması gerekeni ifade ediyor.yahu sanki ramazanda içmek günah diğer günler helal! Allah birtek ramazanda günah yazdırmıyor heran her saniye kayıtlar tutuluyor! Ehli iman bira lafından bile hoşnut değildir kaldı ahde ALKOLSÜZ OLANI ALACAKTA IÇECEK DE....!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?