:naughty::naughty::naughty: :hih::hih: kötükız seni:ehe
-efşan Üye esra seyhan' Alıntı: davulcu kaçta geçer bu gece acaba Genişletmek için tıkla ... allahtan sizin orada davulcu falan değilik bee
esra seyhan' Alıntı: davulcu kaçta geçer bu gece acaba Genişletmek için tıkla ... allahtan sizin orada davulcu falan değilik bee
vapur dumanı Üye Konu Sahibi şükretmelisin valla. ama şaka bi tarafa adamın ne günahını aldım.sağlam bi bahşişi haketti valla
-efşan Üye esra seyhan' Alıntı: şükretmelisin valla. ama şaka bi tarafa adamın ne günahını aldım.sağlam bi bahşişi haketti valla Genişletmek için tıkla ... valla bakk ver adama şöyle bi 20-30 mutlu olsun
esra seyhan' Alıntı: şükretmelisin valla. ama şaka bi tarafa adamın ne günahını aldım.sağlam bi bahşişi haketti valla Genişletmek için tıkla ... valla bakk ver adama şöyle bi 20-30 mutlu olsun
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap kingmor' Alıntı: davulcular artık mani okumuyo davulcular fedarasyonuna şikayet edecem Genişletmek için tıkla ... Burda da okumuyorlar.Hepsi şu sokakları geçeyim de evime gideyim modunda.
kingmor' Alıntı: davulcular artık mani okumuyo davulcular fedarasyonuna şikayet edecem Genişletmek için tıkla ... Burda da okumuyorlar.Hepsi şu sokakları geçeyim de evime gideyim modunda.
vapur dumanı Üye Konu Sahibi ee desinler artık adama küfredenmi ararsııın adamı bıçaklayanımı ararsııın!!!
-efşan Üye esra seyhan' Alıntı: ee desinler artık adama küfredenmi ararsııın adamı bıçaklayanımı ararsııın!!! Genişletmek için tıkla ...
esra seyhan' Alıntı: ee desinler artık adama küfredenmi ararsııın adamı bıçaklayanımı ararsııın!!! Genişletmek için tıkla ...
Sandrake Üye 'TUĞ'' Alıntı: katilmi o davulcuyu esramı bıçaklamış yoksa Genişletmek için tıkla ... Olabilirr
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Castle' Alıntı: Olabilirr Genişletmek için tıkla ... tokmağıda yemiştir o zaman
vapur dumanı Üye Konu Sahibi aynen valla.şu davulcuya bişey olmadan biteydi.derdine düştüm adamın....