Ramazan davulcusuuuuu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Ramazan davulcusuuuuu!!!!
dünyanın en gereksiz,haybeden para kazanan ve insanları en çok rahatsız eden,tam uykuya dalacağım sırada başımı öpen,uyanıp ışığı yaktığım halde hızını alamayıp zile basan eğer balkona çıkıp bahşiş vermezsem zilden parmağını kolay kolay çekmeyen, ramazan ayıyla ve manilerle özdeşleşmiş,saatin ikisinde pencerenin önüne gelip, bende sahur yapacağım kardeşim edasıyla kuvvetli bir şekilde davulu tokmakyalan,daha üç saat varken önce uyanmamı pek iplemeyen,çağa ayak uydurup yarım saatte dolaşacağı mahelleyi, cabrio bir arabayla beş dakikada dolaşan, insanları sahura kaldıran,yetenek sınavından geçirilip, müzik kulağı, ritim duygusu olan kişilerin görevlendirilmesi gereken aksi takdirde korku filmi müziklerini andıran, rahatsız edici bir sesle, ardından çalan araba alarmlarıyla uykunun en güzel yerinde uyandırıp, insana ramazan ramazan küfrettiren,manilerin remix versiyonlarını çalarak çağa ayak uydurmasını beklediğini söyleyen arkadaşımın yüzüne hayretle bakmamı sağlayan gelenek adamı,mahalle apartmanlarında resimleri asılan,ucuz yoldan ünlü olan meslek grubu,sahur vaktine ayarlı saatli bombası,ramazan ayının işkenceci şahsiyeti..Ama yinede ramazan ayının ruhunu bana hissettiren bir kaç önemli ayrıntıdan bir tanesi olan davulcu amca!!!!Teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: -efşan

zaza

zaza

Üye
bir an küfredecek sandım :d:

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:))) yok be seviyorum o amcayı çok

zaza

zaza

Üye
aman sakin ol tamammı katil olmaya değmez bu ayrıntılar :ehe

zaza

zaza

Üye
olabilir ama kıyamam diyor yani seviyormuş :ehe

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
yok bee o haberin üzerine zaten açtım konuyu..adama yazık valla :(

zaza

zaza

Üye
ama bıçaklayanın pek acıyası gelmemiş :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
yav o davulcu yanlışlıkla gavur mahallesindemi davul çaldı yoksa :hmmm :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
o zaten ayrı bir olay..ya gerçi o adamın cinnet geçirmesine neden olacak kadar ne yapmış merak da etmiyo değilim ama ne olursa olsun insanoğluna yakışmayan bi davranış olduğu kesin..

zaza

zaza

Üye
adam rahatsız olmuş diye bıçakladı sus demiş tartışma çıkmış.

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
yazılan o tabi.Ama o kadar basit olabilir mi sence?

zaza

zaza

Üye
evet olabilir :D belli işte sesten rahatsız olmuş tartışma çıkmış bıçaklanmış bu kadar basit

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:hmmm insanları anlamak zor

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Sende de o potansiyeli gördüm zaza :)

zaza

zaza

Üye
ne gibi bir potensiyel şiddetmi? :D yalan diyemem ama ben gerektiğinde kullanırım yani laftan anlamayana :)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:) şiddet,sinir hali :ehe

zaza

zaza

Üye
şiddeti severim laftan anlamayanın üstünde deneyince
çok ta sinirliyim ama kontrol edebilecek kapasite var bende :)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
ne güzel evcilleştirmişsin eğilimini :))

zaza

zaza

Üye
ne güzel evcilleştirmişsin eğilimini :))
biraz eğitim gördük bu konuda ne yaparsan yap sana kızmam hatta kızarım ama belli etmem zamanı gelince burnundan fitil fitil getiririm:d: neyse konu dağıldı davulcuya dönelim sen davulcuya küfrettinmi? :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt