Ramazan davulcusuuuuu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
kızma bee takıldım sana..ööle kızdırmaya çalışmadım ciddi..
Davulcuyada küfretmedim.Sadece ona diil ben kimseye küfretmem.Edeni de hiç sevmem zaten :)))

zaza

zaza

Üye
o zaman sevgilin, kocan falan tartıştığı zaman oradan uzaklaş :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:))) allaha şükür beni tanıyan herkez bundan kaçınıyo..Yoksa kovuyorum ortamdan yada ben gidiyorum..EEE beni de kaybetmeyi göze alamıyolar ::))))

zaza

zaza

Üye
tamam biz davulcuya dönelim ben merak ediyorum neden özellikle güneydoğuda göbeği olanlar sahurda davulu tıngırtadıyor :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Hmmm benceee davulu boyunlarına asıyolar ya ee tokmağı vurdukça davul aksi yöne gidiyo.Göbekli olunca sabitleniyo olduğu yere.ee haliyle şiddetli vururlarsa canları acıyacaaak :aha::aha::aha::aha::aha::aha:

zaza

zaza

Üye
hadi oynayalım:d:

[video=youtube;xjxKuoZawJE]http://www.youtube.com/watch?v=xjxKuoZawJE&feature=related[/video]

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

zaza

zaza

Üye
şuan bir video izliyorum nasıl oynuyorlar çözmüş değilim bide hep kız sanki seç beğen evlen gibi :ehe

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Davulcu amcamı çalıyo yoksa :d:

zaza

zaza

Üye
davulcu ortada yokki ses var adam yok :ehe

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Ya bazı davulcular da var adamların omurgalarından bi kaç bakla kopmuş gibi deyim yerindeyse :aha::aha:adam hem çalıyo bir de oynuyo ama öyle böyle değil..vallahi ben öyle oynayan görmedim.O ne gerdan kırmak!!!!!adam köçek resmen:d:

zaza

zaza

Üye
şuda güzel :ehe birazda göbek var :d:

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
yok be az göbekliler güzel oynayamıyolar :) hani diyolarya göbeğini attıra attıra oynuyo adam diye,öyle olacaksınki şanın yürüsün :d:

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:aha: alırlaaar...

pelın_

esra tam sana kızıyodumkı tamamını okuyunca oh cektım kız adamı dovdunmu sövdunmu bellı dıyıl ya

zaza

zaza

Üye
ben küfredecek sanıyordum :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Ya bi davulcuyu dövmüşler o haberin üzerine açtım zaten ama yazık kız yaparmıyım hiç adam ööle yada bööle ekmek parası peşinde.ben dayanamam öylelerine :(

pelın_

ya sorma bızım bınadada sureklı adamı tehtıt edıyolarmıs

zaza

zaza

Üye
dövmemişler yaralamışlar

Takipçi Satın Al

Üst Alt