Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ramazan davulcusuuuuu!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
vapur dumanı
Üye
Konu Sahibi
kızma bee takıldım sana..ööle kızdırmaya çalışmadım ciddi..
Davulcuyada küfretmedim.Sadece ona diil ben kimseye küfretmem.Edeni de hiç sevmem zaten ))
zaza
Üye
o zaman sevgilin, kocan falan tartıştığı zaman oradan uzaklaş
vapur dumanı
Üye
Konu Sahibi
)) allaha şükür beni tanıyan herkez bundan kaçınıyo..Yoksa kovuyorum ortamdan yada ben gidiyorum..EEE beni de kaybetmeyi göze alamıyolar :)))
zaza
Üye
tamam biz davulcuya dönelim ben merak ediyorum neden özellikle güneydoğuda göbeği olanlar sahurda davulu tıngırtadıyor
vapur dumanı
Üye
Konu Sahibi
Hmmm benceee davulu boyunlarına asıyolar ya ee tokmağı vurdukça davul aksi yöne gidiyo.Göbekli olunca sabitleniyo olduğu yere.ee haliyle şiddetli vururlarsa canları acıyacaaak
şuan bir video izliyorum nasıl oynuyorlar çözmüş değilim bide hep kız sanki seç beğen evlen gibi
vapur dumanı
Üye
Konu Sahibi
Davulcu amcamı çalıyo yoksa
zaza
Üye
davulcu ortada yokki ses var adam yok
vapur dumanı
Üye
Konu Sahibi
Ya bazı davulcular da var adamların omurgalarından bi kaç bakla kopmuş gibi deyim yerindeyse adam hem çalıyo bir de oynuyo ama öyle böyle değil..vallahi ben öyle oynayan görmedim.O ne gerdan kırmak!!!!!adam köçek resmen
zaza
Üye
şuda güzel birazda göbek var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
vapur dumanı
Üye
Konu Sahibi
yok be az göbekliler güzel oynayamıyolar hani diyolarya göbeğini attıra attıra oynuyo adam diye,öyle olacaksınki şanın yürüsün
Ben de avea lı değilim ama bizim davulcular söke söke parayı alıyordu
vapur dumanı
Üye
Konu Sahibi
alırlaaar...
pelın_
esra tam sana kızıyodumkı tamamını okuyunca oh cektım kız adamı dovdunmu sövdunmu bellı dıyıl ya
zaza
Üye
ben küfredecek sanıyordum
vapur dumanı
Üye
Konu Sahibi
Ya bi davulcuyu dövmüşler o haberin üzerine açtım zaten ama yazık kız yaparmıyım hiç adam ööle yada bööle ekmek parası peşinde.ben dayanamam öylelerine
pelın_
ya sorma bızım bınadada sureklı adamı tehtıt edıyolarmıs