ya ben ankarada oturuyom geçen akşam saat 1-2 gibi yattım adam sessiz sedasız bizim binanın önüne geldi bizde giriş ktında oturuyoruz bende tam binanın kapısına yakın odamda yatıyodum adam ama nasıl vuruyo davula lan dedim noluyo 4 teki sahura adamları 1,30-2,00da uyandırıyo varmı böle bişi xD
geleğene saygı . adam gece 3te geçiyo buradan saat4buçuktaki sahur için ve 4ekadar da uzaktanda olsa duyuyorum sesini ama 3te kapının önünde gümbür gümbür.. problem bizim uykumuzun ağırlığıı
gece sen uyurken o uyanıp seni uyandırıyo sen uyurken o geleneği yaşatıyo millet susamıyım diye evden çıkmıyo adam yemek yemeyip dolaşıyo mahalle mahalle..sonuna kadar para onun hakkı ama isteyen verir istemeyen vermez.
tlgcn 38 vallaha sizin mahallenizden geçen adam öyledir ama bizimkinde ruh falan yok 2 tane 19,20 yaşında çocuk hep aynı ritmi çalıyolar koşa koşa mahalleden çıkıyolar
Valla o dediğin eskilerde kaldı.Bizim memlekette babam anlatır o da işte ben yaşlarında ki zamanı anlatıyor.Davul zurnayla meşhur çorum ağarlaması vardır onu çalarlarmış duyan picamayla çıkp halaya dururmuş.Şimdi bakıyorum pencereden eleman kartalın bağajda ayaklarını salıyo aşağıya tokmaklıyo davulu bi de bakıyosun ortada yokne çabuk geçti yav diyosun,maharet otomobilde halbuki
Vallahi bizim davulcumuz bin yaşasın..İçine Lars Ulrich kaçmış..Bir insan gecenin 2 sinde daha sahura 2 saat varken apartmanın içine girip drum solo atar mı ya ? Bizimkisi atıyo
valla bizim burda öle değil davulcular işe yarıyo hem gelenek de parasını da hakediyolar yani gecenin o saatinde çık dışarı sokak sokak gezip davul çal