Bu fanda kasaya takılan prizin oldugu yerdekı fan
O da ayrı bir kabiliyet ister, helal olsun arkadaşa 
full yandıysa onu bnm kuzen de yaptı içi eridi komplePower supply fu ll yanmıştır dolayısıyla anakart Vs de gider zaten normal fanın 12 voltla yanması imkansız@phasan
adam mutlu olmuş ne soğuk suyuhiç kimse yapmamış ben yapayım soğuk su için hocam @Bilişim Profesörü

@Bilişim Profesörü ne ram yaktığı için 32 gb corsair ram verilecektir(sende yaktın sanada @SoulsEagle )adam mutlu olmuş ne soğuk suyu![]()
![]()
bn çok eskiden yaktım ama @Bilişim Profesörü ne verebilirler@Bilişim Profesörü ne ram yaktığı için 32 gb corsair ram verilecektir(sende yaktın sanada @SoulsEagle )
şurdan incelenebilirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızda yakın görelim)
Sıcak su iyidiradam mutlu olmuş ne soğuk suyu![]()
![]()
Anakartla bilrlikte gönder, yakmayı bana bırak, 1 de bi şişe sıcak su@Bilişim Profesörü ne ram yaktığı için 32 gb corsair ram verilecektir(sende yaktın sanada @SoulsEagle )
şurdan incelenebilirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızda yakın görelim)
Yaktıktan sonra içeceğim 
sponsor bulmam lazım 1093*2=2186+200=2386-140=2246 tlSıcak su iyidir
Anakartla bilrlikte gönder, yakmayı bana bırak, 1 de bi şişe sıcak suYaktıktan sonra içeceğim
![]()
sponsor bulmam lazım 1093*2=2186+200=2386-140=2246 tl

Test ederek yönetici seçmekte yarar varmış demekforumda sorun çıkmaz umarım
başarılar
O bi kere olur hocam 
Donanımsal bir sorun olabilir mi acaba, kart arızalanmış falan ? Eğer sadece video ilerlettiğinde yapıyorsa yazılımsaldır. Videoları torch browserdan izle eğer olmazsa "tails" adlı güvenli bir usb/cd den önyüklenebilen live cd var onun tarauıcısıyla video açmaı deneyebilirsiniz alternatif olarak. Eğer bunlar işe yararsa ya tarayıcı ayarlarında falan sorun vardır, ya da pc ye virüs bulaşmış olabilir. Bazı virüsler bu tarz mavi ekran hatalarına (hatta çökmelere) sebep olabiliyorVideoyu ilerlettiğimde bazen mavi ekran verip kapanıyor -.- ekran kartı, bios vs her haltı güncelledim, yeni atikmdag.sys oluşturdum yok beceremedim. Şimdi sana sormaya korkuyorum çözümü![]()