Ram yaktım

Sponsorlu Bağlantılar

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
æ @Bilişim Profesörü gerçekten o arkadaşın ram i mi

• Beğen
Tepkiler: -Emre

-Emre

-Emre

Üye
Power supply full yanmıştır dolayısıyla anakart Vs de gider zaten normal fanın 12 voltla yanması imkansız :D @phasan

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Power supply fu ll yanmıştır dolayısıyla anakart Vs de gider zaten normal fanın 12 voltla yanması imkansız :D @phasan
full yandıysa onu bnm kuzen de yaptı içi eridi komple

phasan

phasan

Üye
Bılmıyorum ama nadıl yaptıysa yakmış

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
hiç kimse yapmamış ben yapayım soğuk su için hocam @Bilişim Profesörü

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü ve SoulsEagle
-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
adam mutlu olmuş ne soğuk suyu :D :D
@Bilişim Profesörü ne ram yaktığı için 32 gb corsair ram verilecektir(sende yaktın sanada @SoulsEagle )
şurdan incelenebilir da yakın görelim)

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
@Bilişim Profesörü ne ram yaktığı için 32 gb corsair ram verilecektir(sende yaktın sanada @SoulsEagle )
şurdan incelenebilir da yakın görelim)
bn çok eskiden yaktım ama @Bilişim Profesörü ne verebilirler

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: SoulsEagle ve -Heisenberg-
The Shadow

The Shadow

Üye
Mod olcak bi de pc bölümünde adam ram yakıyor :dry:

Revengeful

Emekli Yönetici
Videoyu ilerlettiğimde bazen mavi ekran verip kapanıyor -.- ekran kartı, bios vs her haltı güncelledim, yeni atikmdag.sys oluşturdum yok beceremedim. Şimdi sana sormaya korkuyorum çözümü :D

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Test ederek yönetici seçmekte yarar varmış demek :ehe forumda sorun çıkmaz umarım :D başarılar

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Geçmiş Olsun

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
tebrikler bravo

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Videoyu ilerlettiğimde bazen mavi ekran verip kapanıyor -.- ekran kartı, bios vs her haltı güncelledim, yeni atikmdag.sys oluşturdum yok beceremedim. Şimdi sana sormaya korkuyorum çözümü :D
Donanımsal bir sorun olabilir mi acaba, kart arızalanmış falan ? Eğer sadece video ilerlettiğinde yapıyorsa yazılımsaldır. Videoları torch browserdan izle eğer olmazsa "tails" adlı güvenli bir usb/cd den önyüklenebilen live cd var onun tarauıcısıyla video açmaı deneyebilirsiniz alternatif olarak. Eğer bunlar işe yararsa ya tarayıcı ayarlarında falan sorun vardır, ya da pc ye virüs bulaşmış olabilir. Bazı virüsler bu tarz mavi ekran hatalarına (hatta çökmelere) sebep olabiliyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
video oynatırken donanım hızlandırma desteğini kaldırdım, işe yarayacak gibi

Takipçi Satın Al

Üst Alt