Ram ve CPU kullanımı...

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Ram ve CPU kullanımı...
Arkaplanda chrome açık(29 sekme) ve başka bir şey açık değil iken bu değerler normal mi?

Sorun utorrent'imiş.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
bellek çok yüksek hiç normal değil. Kaç uygulama açık

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
sekmelerde neyin açık olduguna bağlı olarak değişir.
7.2gb mümkün

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
sekmelerde neyin açık olduguna bağlı olarak değişir.
7.2gb mümkün

bütün sekmelerde maxicep-oyun sohbet konuları. Ayda yılda bir giriyorum o konuya hepsini okuyim diye sekme açıyorum :)

By_Casparov

By_Casparov

Üye
kendim denedim oldu. zaten paso film indiriyorum 25 sayfa açtım ve 6 gb ram den 5 gb kullanıyodu :D

- - - Eklendi - - -

Arkaplanda chrome açık(29 sekme) ve başka bir şey açık değil iken bu değerler normal mi?
normaldir normal :yuru

By_Casparov

By_Casparov

Üye
yuhhh :bilmm :oha:
bi baktır hacı bayram geçince

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Aynı ram bende de var %40'ı gördüğümü hatırlamam. İşlemci ise en fazla %15 falan olmuştur %1 ve %5 arası oynuyor. Ramin o kadar şişmesi garip geldi banada bende bir sürü sekme açıyorum oyun açıyorum arka planda sıcaklık değerleri fps değerleri gösteren prolar falan açık oluyor böyle olmuyor. Sen pcyi psikopata bağladın heralde format manyağı oldu zaten :D

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Aynı ram bende de var %40'ı gördüğümü hatırlamam. İşlemci ise en fazla %15 falan olmuştur %1 ve %5 arası oynuyor. Ramin o kadar şişmesi garip geldi banada bende bir sürü sekme açıyorum oyun açıyorum arka planda sıcaklık değerleri fps değerleri gösteren prolar falan açık oluyor böyle olmuyor. Sen pcyi psikopata bağladın heralde format manyağı oldu zaten :D
ya harbiden halis tw ile girdim SSD bi türlü biçimlenmiyor
RAW idi birim sil yaptım disk programı denedim olmadı. sanırsam bir sorun var.
garantiye yolla diyorum yok diyor :ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

ya harbiden halis tw ile girdim SSD bi türlü biçimlenmiyor
RAW idi birim sil yaptım disk programı denedim olmadı. sanırsam bir sorun var.
garantiye yolla diyorum yok diyor :ehe

bence onun tek yolu var format usbsini takacan hard disk ssd recovery alayını biçimlendirecen. Yerel disk c ve ssd kalacak. Sonra c'yi istediğin gibi biçimlendirip windowsu kuracan ssdye mis ancak daha yeni pc recovery falan silinirse servis arıza çıkarabilir o yüzden ver servise yapsınlar :)

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi

bence onun tek yolu var format usbsini takacan hard disk ssd recovery alayını biçimlendirecen. Yerel disk c ve ssd kalacak. Sonra c'yi istediğin gibi biçimlendirip windowsu kuracan ssdye mis ancak daha yeni pc recovery falan silinirse servis arıza çıkarabilir o yüzden ver servise yapsınlar :)
Servise veresim yok şuan normal açılıp kapanıyor böyle bari biraz zevkini çıkarayım. Seneye yazın bu zamanlar servise vermeyi düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

şuan hepsi normal ram %20lerde. İşlemci %1 ile 7 arası oynuyor.
Bide bu olay olduğu zaman disk kullanımı sabit %100 oluyor. Ms'si 2000lere çıkıyor.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

freedos recovery yok :)

burak sen en kısa zamanda garantiye ver derim. 1 haftada halledilir zaten

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi

freedos recovery yok :)

burak sen en kısa zamanda garantiye ver derim. 1 haftada halledilir zaten

Servis için ebrarbilgisayar ile mi iletişime geçecem yoksa msi'nin kendisiylemi. Fakat şuanlık vermem heralde ben bu laptobu ssd'siz sevdim :D :d:. Benim aklıma takılan neden hep benim başıma geliyor kötüde kullanmıyorum 3 saate bi her yeri siliyorum gereksiz hiç bişey indirmiyorum/kurmuyorum. Başka forumda kullanıcı kulubu var onlarda hiç böyle sorunlar yok :/

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Servis için ebrarbilgisayar ile mi iletişime geçecem yoksa msi'nin kendisiylemi. Fakat şuanlık vermem heralde ben bu laptobu ssd'siz sevdim :D :d:. Benim aklıma takılan neden hep benim başıma geliyor kötüde kullanmıyorum 3 saate bi her yeri siliyorum gereksiz hiç bişey indirmiyorum/kurmuyorum. Başka forumda kullanıcı kulubu var onlarda hiç böyle sorunlar yok :/
sen kendi elinle yaptın :D SSD durduk yere RAW olmadı :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Msi servis point diye bi firma ile anlaşmış. Şimdi olmasa sonra gönderirken ben bu servis pointemi telefon açacam ebrarbigisayar.com'a mı?
önce ebrarı ara garanti için nereye başvuracağın konusunda.
büyük ihtimal ile fatura ile garanti hizmeti veren yere yollaman gerekecek

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
önce ebrarı ara garanti için nereye başvuracağın konusunda.
büyük ihtimal ile fatura ile garanti hizmeti veren yere yollaman gerekecek

Tamam. :tşk:

- - - Eklendi - - -

Yeni konu açmıyım bu konudan devam edeyim.
az önce ram kullanımı 4,9gb(sabit) olduğu için reset attım normal kapandı açılırken alttakı fotoğraftakı hata çıktı(foto eski açtığım konudan alıntıdır. en altta yazan bölüm farklıydı bu sefer hemen geçti):

- - - Eklendi - - -

Ha bide açılırken hoşgeldiniz ekraninda takılmalar oldu.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
düşüremiyorum win8 media player+1 tane chrome açık 6gb kulanıyor:kotu:
başlanfıçta 1 gb sonra 1,9 sonra 2,1 sonra 4,9 şimdide 6,0gb

Takipçi Satın Al

Üst Alt