Normal hep açık olanlar bide 29 tane sekme.bellek çok yüksek hiç normal değil. Kaç uygulama açık
sekmelerde neyin açık olduguna bağlı olarak değişir.
7.2gb mümkün

normaldir normalArkaplanda chrome açık(29 sekme) ve başka bir şey açık değil iken bu değerler normal mi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

kendim denedim oldu. zaten paso film indiriyorum 25 sayfa açtım ve 6 gb ram den 5 gb kullanıyodu![]()
- - - Eklendi - - -
normaldir normal![]()
yuhhh![]()
bi baktır hacı bayram geçince
nOLDU Kİ :d
ya harbiden halis tw ile girdim SSD bi türlü biçimlenmiyorAynı ram bende de var %40'ı gördüğümü hatırlamam. İşlemci ise en fazla %15 falan olmuştur %1 ve %5 arası oynuyor. Ramin o kadar şişmesi garip geldi banada bende bir sürü sekme açıyorum oyun açıyorum arka planda sıcaklık değerleri fps değerleri gösteren prolar falan açık oluyor böyle olmuyor. Sen pcyi psikopata bağladın heralde format manyağı oldu zaten![]()

ya harbiden halis tw ile girdim SSD bi türlü biçimlenmiyor
RAW idi birim sil yaptım disk programı denedim olmadı. sanırsam bir sorun var.
garantiye yolla diyorum yok diyor![]()

Servise veresim yok şuan normal açılıp kapanıyor böyle bari biraz zevkini çıkarayım. Seneye yazın bu zamanlar servise vermeyi düşünüyorum.
bence onun tek yolu var format usbsini takacan hard disk ssd recovery alayını biçimlendirecen. Yerel disk c ve ssd kalacak. Sonra c'yi istediğin gibi biçimlendirip windowsu kuracan ssdye mis ancak daha yeni pc recovery falan silinirse servis arıza çıkarabilir o yüzden ver servise yapsınlar![]()
freedos recovery yok
bence onun tek yolu var format usbsini takacan hard disk ssd recovery alayını biçimlendirecen. Yerel disk c ve ssd kalacak. Sonra c'yi istediğin gibi biçimlendirip windowsu kuracan ssdye mis ancak daha yeni pc recovery falan silinirse servis arıza çıkarabilir o yüzden ver servise yapsınlar![]()

freedos recovery yok
burak sen en kısa zamanda garantiye ver derim. 1 haftada halledilir zaten
. Benim aklıma takılan neden hep benim başıma geliyor kötüde kullanmıyorum 3 saate bi her yeri siliyorum gereksiz hiç bişey indirmiyorum/kurmuyorum. Başka forumda kullanıcı kulubu var onlarda hiç böyle sorunlar yok :/sen kendi elinle yaptın
Servis için ebrarbilgisayar ile mi iletişime geçecem yoksa msi'nin kendisiylemi. Fakat şuanlık vermem heralde ben bu laptobu ssd'siz sevdim![]()
. Benim aklıma takılan neden hep benim başıma geliyor kötüde kullanmıyorum 3 saate bi her yeri siliyorum gereksiz hiç bişey indirmiyorum/kurmuyorum. Başka forumda kullanıcı kulubu var onlarda hiç böyle sorunlar yok :/
SSD durduk yere RAW olmadı 
sen kendi elinle yaptınSSD durduk yere RAW olmadı
![]()
Yaptığım herşeyin basit bir açıklaması var :CANIM ÖYLE İSTEDİ...![]()
önce ebrarı ara garanti için nereye başvuracağın konusunda.
Msi servis point diye bi firma ile anlaşmış. Şimdi olmasa sonra gönderirken ben bu servis pointemi telefon açacam ebrarbigisayar.com'a mı?
önce ebrarı ara garanti için nereye başvuracağın konusunda.
büyük ihtimal ile fatura ile garanti hizmeti veren yere yollaman gerekecek