RAM sorunu ? Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hmz44

Üye
    Konu Sahibi
RAM sorunu ? Yardım
SA arkadaslar BNM PC 512 mb ram var 256/256 2 adet Kıngston...ve ben bu nu 2gb yapmak ıstorm ve 2gb ram suan elımde mevcut 2 tane 256 cıkarıp 2 gb taksam sorun olurmu anakart veya ekran kartı faln kaldırırmı yanı

BİLgiler:::ANAKART...1- ASUSTEK COMPUTERIN. 2- MODEL :P5VD2-MX

BİLGİLER2 : EKRAN KARTI::INDIVIA GE FORCE 6500 MEMORY: 256 MBYTES

BİLGİLER3:: RAM BILGILERIM::: DEDIGIM GIBI 2 TANE 256 LIK VAR KINGSTON 266 MHZZ LIK

4 sımdı sızden yardım beklırom herkese teskkler bılgılerım bunlar eksık varsa yazınız sımddıdens agolun

--------------- Ekleme ---------------

cvp larınızı esırgemeyınız...Kardeslerm

KIMSE YKMU::

Ferzan

Üye
kardeşim pek markalardan şundan bundan anlamam ama benimkide 3 ram takılı isi 2 tane 256 lık ve 1 tane 512 lik 256 lıkları söktüm bir 512 lik daha taktım 1 gb oldu yani bir sorun çıkmadı sende de çıkacağını sanmıyorum

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Anakartınız ile ilgili tenkik detaylar

Anladığım kadarı ile sisteminizde 2*256 MB Ram takılı. Yani 512 MB Ram mevcut. Takmak istediğiniz 2 GB' lık Ram tek modül mü ? Eğer tek modül ise size tavsiyem sadece 2 GB Ram' i takınız yanına elinizde bulunan 256' lık Ram' leri takmayınız. Eğer takarsanız bir süre sonra uyum problemi yaşar ve sisteminiz Mavi Ekran hatasına düşer. Sisteminizin çökmesine kadar gider bu sorun.

2*256 MB Ram' leri söküp yerine 2 GB' lık Ram' i takabilirsiniz.

Birde sizden isteğim elinizde bulunan 2 GB' lık Ram' in özelliklerini yazarmısınız. Markası / Modeli ve GHZ' i

hmz44

Üye
    Konu Sahibi
DENIZ VE GAZI ABI ALLH RAZI OLSN CVP LARINIZDAN DOLAYI 2GB RAMIN MARKAASI KIGSTON AMA MHZ SUAN BILMIOYRM MHZ TAKTKTAN SONRA ORENEBILRM ANCAK

ve bu arada BILGISARYIRM GHZ SI 2.66 GHZ BİLGİLERIM BUNLAR 2GB RAM TEK MODULLL

KIMSE YOKMU :

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
2*256 MB Ram' leri söküp yerine 2 GB' lık Ram' i takabilirsiniz.

Usta sen bi dene sorun çıkacağını sanmıyorum ama yine tedbirli olmak için bir prizde bir elinde PC de olsun

hmz44

Üye
    Konu Sahibi
Sımdı ramın mhz sını bılmıorm 2 gb sorun olrmu

Bide nasıl takıcamı tarıf edermısnız lutfen ya k.bkmyın pc den fazla anlamıormda

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Artık elindeki 2GB' lık remi bilgisayarına tak. Birdaha sorarsan cevap vermeyeceğim.

Ram soketlerinin altında ve üstünde tırnak vardır. O tırnaklara hafifçe bastırarak takılı olan Rem' i yerinden çıkart. Daha sonra çıkarttığın Rem ile aynı yönde olmak şartı ile 2 GB' lık Rem' i sokete tak. Eğer girmezse zorlama. Soketin ortasında bir çentik vardır. O çentiğe göre Rem' in ortasında da bir çentik vardır. O çentiğe göre takacaksın...

hmz44

Üye
    Konu Sahibi
Cok saolun degerlı yorumlrınız ıcn

hmz44

Üye
    Konu Sahibi
1 2 gün içinde bılgılendırcem gazi abi saol

hmz44

Üye
    Konu Sahibi
Ramın mhz 800 gazı abı nasıl ıyı olrmu@@@@??* cvp larınızı beklırom gazı abı

...

Sorun Çıkmaz Heralde Benimde Öyleydi 2 Gb ye Yükselttim Pcyi Bi Sorun Çıkmadı Sendede Çıkıcağını sanmıyorum

balyoz61

Kapalı Hesap
256lık rami sök elinde 2 gb var söktüklerinin verine 2 gb tak bişi olmaz

o ram uyumlu değil sakın takayım deme takılmaz senin elindeki ramler drr ram takacağı ddr2 ram uyumsuz bunlar sanki pentium 4 ü söküp core i7 takmak gibi bişi

_enqin_

Üye
evet bence olur oyunlarda pc reset atar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...