Ram nasıl yükseltebilirim ? Lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

kedikesenfare

Üye
    Konu Sahibi
Ram nasıl yükseltebilirim ? Lütfen yardım
Arkadaşlar bende LG Notebook var fakat bilgisayarım yavaş Ram Yükseltmek istiyorum şu anki Takılı olan RAMler 2 adet Kingston 256MB DDR 333MHZ ...İşlemci hızımda 1.60GHZ ve bilgisayarımın hızı yetersiz nasıl ram yükseltebilirim.Ram takmasını biliyorum fakat hangi RAM lerden almam gerekir Hangileri biligsayarıma uyumlu olur?

• Beğen
Tepkiler: AnDRoLorD

franklinda

franklinda

Üye
ddr ram takabilirsiniz ama önce ürününüzün sitesinden yada kitapçığı gibi bir bilgi kaynağından bilgi almalısınız. En yüksek ram desteği nekadar ve de ddr ramlar hız farkı nedeniyle her anakarta uymaz o nedenle sizin ürünün 333 mü yoksa 400 mü desteklediğini öğrenip birini seçmeli ve ddr ram almalısınız. Diğerleri olmaz. bide en fazla boyutu ne kadar ona bak. Ddr 400 en hızlı ddr ram lerdir ve en yüksek penformansı dual ddr 400 verir. Ama ddr 400 dual desteklemeli yoksa 333 alacaksınız demektir.

kedikesenfare

Üye
    Konu Sahibi
sanırsam DDR 333MHZ destekliyor :) laptopum 5 senelik bi laptop xD ama 5 sene önce 2.5milyara aldım ozamanın en iyi bilgisayarıydı bizimkisi kimsede yokdu :D şimdi bn hangi rami alıcam biligsayarın sitesinde 2GB a kadar yükseltilebilir diyor ama bana 1 GB yeter.Ben sadece DDR333 mü takabilirim :( bide DDR ramlar pahalı ya başka ram olmuyormu :) Keşke USB RAM ler çıksa :D

naqod_yb

naqod_yb

Üye
sanırsam DDR 333MHZ destekliyor :) laptopum 5 senelik bi laptop xD ama 5 sene önce 2.5milyara aldım ozamanın en iyi bilgisayarıydı bizimkisi kimsede yokdu :D şimdi bn hangi rami alıcam biligsayarın sitesinde 2GB a kadar yükseltilebilir diyor ama bana 1 GB yeter.Ben sadece DDR333 mü takabilirim :( bide DDR ramlar pahalı ya başka ram olmuyormu :) Keşke USB RAM ler çıksa :D
usb ram istiyoruzz

franklinda

franklinda

Üye
değerlendirecek kişi ben değilim belki yapılır kingston firmasına iletin derim isteğinizi bir baksınlar ya ayrıca sizde sadece 333 ddr takabilirsiniz ve başkası olmaz 1gb takın ama eldekinden kurtulup 2 gb takın şimdilik ancak normal bir performans alırsınız ve değişin o ürünü yeni bir atom işlemcili ürünü 400 e alırsınız en fazla olsa fiyatı ve daha iyi performans alırsınız.