RAM Konusunda Yardımınıza İhtiyacım Var !!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kingsten1

Üye
    Konu Sahibi
RAM Konusunda Yardımınıza İhtiyacım Var !!!!!!
AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual
Core Processor 4200+ DDR2
2.21 Ghz 1.00 GB RAM Ekran kartı 512 MB DAC türü : Internal DAC(400MHz) özelliklere sahip bir biligisayarım var.Bazı oyunlar için RAM im yetmiyor :vur. RAM almayı düşünüyorum ama hangi marka ve kaç GB alayım bilmiyorum.Yardımınıza ihtiyacım var cevap verirseniz sevinirim :D

futbol123

futbol123

Üye
kingston almanızı tavsiye ederim hem kaliteli performansı yüksek ve diğer ramlere göre ucuzdur 2gb ram alırsanız performans yükselir

• Beğen
Tepkiler: kingsten1
-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual
Core Processor 4200+ DDR2
2.21 Ghz 1.00 GB RAM Ekran kartı 512 MB DAC türü : Internal DAC(400MHz) özelliklere sahip bir biligisayarım var.Bazı oyunlar için RAM im yetmiyor :vur. RAM almayı düşünüyorum ama hangi marka ve kaç GB alayım bilmiyorum.Yardımınıza ihtiyacım var cevap verirseniz sevinirim :D

Günümüze göre en iyi Ram üreticileri HI-LEVEL, MUSHKIN, ZEPPELIN ve CORSAIR'dir. Anakartınızı yazarsanız, kaç GB Ram alacağınızı söyleriz.

• Beğen
Tepkiler: kingsten1

kingsten1

Üye
    Konu Sahibi
Günümüze göre en iyi Ram üreticileri HI-LEVEL, MUSHKIN, ZEPPELIN ve CORSAIR'dir. Anakartınızı yazarsanız, kaç GB Ram alacağınızı söyleriz.

Anakart Adı Asus M2N-MX
RAM Yuvaları 4 DDR2 DIMM
Anakart Çipseti nForce6100-430
yeterli mi bu arada şimdiden cevap verdiğiniz için teşekkürler ( bilgisayara 2 tane ram takılabilirmi ? )

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Anakartınızın desteklediği bellek özelliklerine bakacak olursak, maksimum 800MHz hızında 2GB Ram desteklidir. Yani 1GB-1GB 400-400 MHz hızında 2 tane Ram takabilirsiniz.

kingsten1

Üye
    Konu Sahibi
2 GB takamazmıyım ? :(

----------Eklendi @ 17:08:26 ---------- Yazıldı @ 15:08:31 ----------

bu sitedeki ram larden birini önerirseniz sevinirim arkadaşlar benim favorim bu :\

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Yazdıklarımı anlayabiliyor musunuz? :) 2GB takabilirsiniz. Anakartınızda 2 tane Ram Slotu mevcut ve sizde 1x1 GB Ram alacaksınız ve bu iki Slota da takacaksınız. Yani 1GB-1GB olarak. Fakat bu iki Ram'in hızı 800MHz'i geçmemesi gerekir. Çünkü Anakartınızın maksimum destekleyeceği Ram hızı 800MHz'dır. Bundan başka takamazsınız.

kingsten1

Üye
    Konu Sahibi
tamam saol

kingsten1

Üye
    Konu Sahibi
bu siteden önerirseniz sevinirim !!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt