Ram konusunda yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Ram konusunda yardım?
Merhaba arkadaşlar benim core 2 duo 2.16 ghz ve 2gb ddr2 ram li notebookum var. windows 8 de visual studio çalıştırdığımda kasma yapıyor. Eğer 2 gb daha ram eklersem kasma sorunundan kurtulur muyum? işlemcim sizce yeterli midir win 8 için?

bLnmz

bLnmz

Üye
1- İşlemcin Core 2 Duo ama ne?
2- Ekran kartın kaçlık?

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Pardon işlemci T5850
ekran kartı ATI mobility rodeon hd 3400 256mboyun oynamıyorum sadece visual studioda kasmasın istiyorum.

bLnmz

bLnmz

Üye
Güncel ekran kartını yükleyip bir denemelisin. Yinede sonuç alamıyor ve kasma yaşıyorsan Windows 7 kurup o şekilde kullanmalısın. RAM bir miktar fayda eder ancak düşündüğün kadar ileri taşımaz. Bu benim önerimdir. Başka arkadaşlarıda dinleyip o şekilde işlem yap dilersen.

Uhops

Uhops

Üye
Program açıkken RAM kullanımı kaç Mb?

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartını windows otomatik tanıdı güncelledi update ile.son sürüm yüklemiştir sanırım.
windows 7 de kasmıyor ama windows 8 kullanmam gerekiyor bazı durumlardan dolayı mecbur yani. Öneriniz için çok teşekkür ederim.program açıkken 1.1 kullanımda.bu durumda çok aşırı olmasada kasma yapıyor.debug halindeyken 1.5 gb rami görüyor ve hiç birşey yapamaz hale geliyorum. 2gb ram ekleyince beni rahatlatacağını bilsem hemen eklicem.

bLnmz

bLnmz

Üye
Ekran kartını windows otomatik tanıdı güncelledi update ile.son sürüm yüklemiştir sanırım.
windows 7 de kasmıyor ama windows 8 kullanmam gerekiyor bazı durumlardan dolayı mecbur yani. Öneriniz için çok teşekkür ederim.

Windows 8 ile kullanman gerekiyorsada söylediğimi bir yapmalısın. Ekran kartının güncel sürücüsünü kendi sitesinden indir. Windows 8 Update ile de olsa kendide tanısa bazen Windows 7 driverını yükleyebiliyor. Kendin manuel olarak bir güncelle. Birde şunu yap. Ati Catalyst Control Center uygulamasınıda driver ile birlikte yükle. Yüklü ise aç. Ön tanımlı ayarlara Visual Basic'i ekle. Birde o şekilde dene.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
sitesinden girip driverini indirip dediğiniz gibi kurucam.kurarken ati catalyst yi kendi kuruyor mu onuda ayrı mı bulup yüklemem gerekiyor.

bLnmz

bLnmz

Üye
sitesinden girip driverini indirip dediğiniz gibi kurucam.kurarken ati catalyst yi kendi kuruyor mu onuda ayrı mı bulup yüklemem gerekiyor.

Sana en başında soruyor(çoğu driverında). Sormazsa kendisi yüklüyor.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
tamam yükleyip sonucu buraya tekrar yazarım sağolun.

iki seçenek var beta yı diğerini mi indirmeliyim?

bLnmz

bLnmz

Üye
Diğeri senin için daha uygun. Orjinal driver. Beta deneme aşamasındadır.