arkadaşlar bende 6630 1 gb dv-mmc 210 mp3 18 tane de program yüklü ve bir sürüde resim telefon bana mısın demiyor.6630 en iyisidir demiyorum 3250
kadar olmasada.ama 3650de iyi sayılmaz Telefonun versiyonu 3.18 şuandaki tek versiyon.(2-3ay kadar önceydi) Bu yazılımda 1-2 hata mevcut. Mesela turkcell kullanıyorsanız *123# yapınca kontör miktarı gelmiyor. Ayrıca hücre bilgi ekranı açık deyince sürekli bölge geliyor gidiyor geliyor gidiyor tam yazmıyor.
Birde dünden bu yana 2 kez uygulama kapandı music player hatası aldım ve müzik kapandı. Ayrıca bu hatalardan birinde bataryayı çıkartarak telefonu yeniden açmam gerekti yani dondu.yani kısacası ihtiyaç önemli rem az veya çok olması herşey değil.mesela ben 6630 da kamera olmasın radio olsun isterdim şahsi görüşüm çunku telefonlarda kamera olayı bana pek hoş gelmiyor.ama bu benim şahsi görüşüm sonuçta.'6630 diyorum FOREVER(garantisi yok

)
6 ay sonra gelen edit: garantisi yok demiştim şuan 3250 kullanıyorum 2. el aldım yeni sıfır original kasa alıp bizzat kendim taktım ve şuan çanvargi isterseniz resimlerini eklerim buraya..