Ram i en yüksek Nokia hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

eon

Üye
6630'da RAM 10 MB'dir . diger telefonlari bilmiyorum.

alibaba44

Üye
6630: 220 mhz islemci 10 mb dahili hafiza 22 mb ram

valla ram 22mb olarak gösteriyo tel hafızasıda 10 mb olarak gösteriyo ayrıca ram fileman da filan yazmıyo

machou

Üye
330 mhz 3250

hakacoo_1

Üye
arkadsım RAM lara hangi sıteden nereden baktın benım kı 3230 ram ı kac.n gage hangi modelı
ozaman RAM ı yukseltemeyız benımde hafıza kartım512 ama dedıgım gebı bır ıkı n gage oyunu yukledıgım zaman hafıza az yazısı cıkıyor demekkı yenı tel. alacak arkadaslara ozellikle benım gıbı oyun dusunun arkadaslara tel. almadan once RAM lerıne bakmalarını onerebılırmıyız

csu540

csu540

Üye
evet n-gagenin sanırım 20 mb rami var. 6630u bilmiyorum ama 6600 ın 6 mb rami var.

sokarus

sokarus

Üye
arkadaşlar series60 da en yüksek ram n-gageindir
hepsine baktım
6630 dan daha yüksek n-gageninki

yapmayın beyler sitede verildi
6630
6681
6680
n serisi
220 mhz işlemci kullanıyo

ngyildiz

Üye
ramle işlemci aynı şey değil hala anlamadınızmı?

Apollon

Apollon

Üye
6630 um 1 numero..............

kyobekir

Üye
6630 en kral cep telofonu 1 gb hafıza kartıyla bile ucak gibi tavsiye ederim

lawnmower

Üye
Bu forumlara ilk defa mesaj yazıyorum. Sizin 256MB veya 512MB dediğiniz ram değil, hafıza kartıdır. Yani bilgisayardaki Hard Disk'e denk düşer. Ram ise uygulamaların geçici olarak kullandıkları takas alanıdır. 6630'da bu alan 10MB kadardır. Mesela 6600'da 6MB ram vardı. Bu ram telefonun hızını belirlemez, sadece birlikte çalışabilecek uygulama sayısını belirler. Telefon hızı tamamen işlemci hızıyla alakalıdır. Bi süre sonra hafıza problemi yaşamanın sebebi, symbian işletim sisteminin kapanan programların ardından hafızayı tamamen boşaltmamasıdır. Aynı bilgisayar gibi yani, bi restart yapınca herşey düzelir.

AHMET2525

AHMET2525

Üye
Hadibe 6630 muş n90mış n80 bence telefonda 40 mb tel hafızası var da ne olsun,n91 de olabilir çünkü tel hafızası:4gb

sublieutenant

sublieutenant

Üye
dostum soru dikkatini çektiyse; kimse ramin düşüp düşmeyeceğini sormuyor. yani mevzu bu değil. kapişşş? :) :yurube:

ram olayı yani en yüksek ramli nokia 6630'dur. tşkler.

tantini haklı arkadaşım asıl sen soruyu dikkatli oku, arkadaş 10oyun yükleyince telin kastığını zannediyor-10oyun açınca deil...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Bu forumlara ilk defa mesaj yazıyorum. Sizin 256MB veya 512MB dediğiniz ram değil, hafıza kartıdır. Yani bilgisayardaki Hard Disk'e denk düşer. Ram ise uygulamaların geçici olarak kullandıkları takas alanıdır. 6630'da bu alan 10MB kadardır. Mesela 6600'da 6MB ram vardı. Bu ram telefonun hızını belirlemez, sadece birlikte çalışabilecek uygulama sayısını belirler. Telefon hızı tamamen işlemci hızıyla alakalıdır. Bi süre sonra hafıza problemi yaşamanın sebebi, symbian işletim sisteminin kapanan programların ardından hafızayı tamamen boşaltmamasıdır. Aynı bilgisayar gibi yani, bi restart yapınca herşey düzelir.

bak yeni arkadaş bile haklı...
sende sitemize hoşgeldin koç....

mevlut

Üye
arkasalar bu N 70 inkini hızı kac acaba ???

eltu

eltu

Üye
tantini arkadaşım sana katılıyorum

34DNZ88

Üye
unutmaki suan piyasada olup senin bilmedigin nokia telefonlar var ben ssenelerdir bu isin icindeiim ama 6630 olmadigindan eminim ve emin olmadigim sey icin yorum yapmam

rackyella

rackyella

Üye
butcher arkadaşım sen 9mblık ram diyosun ama yok öle bişey..teknik bilgileri araştırırsan 6630'un raminin n-gage'e koyup geçirdiğini göreceksin..lütfen F-Explorer'da gördğmz rakamları kullanmayalım..

nokia n gage ve QD serisi cihazlar mobil oyun için uretilmiştir(psp benzeri)
onun için ramlarinin yüksek olması gerikir orada yazan ram sayıları gercektir kimsenin supesi olmasın

eon

Üye
6630'da RAM 10 MB'dir. ama RAM'i en yuksek o degil. N-serisi'dir diye tahmin ediyorum. cunku bizzat N-70'inkine baktim. yaklasik 30 MB ram var.... bilginize....

mservan

Üye
ben 9 mb lik oyun oynadım kesinlikle sorun olmuyo 6630 da oyunun adı ise asphalt

thegoalkeeper

thegoalkeeper

Üye
bnm eski tel 7610'du ve çok yavaştı!! sinirlendm bnde bigün bnm 7610'a kameramda kullandıım hafıza kartını taktım (isteyerek:D) çok sinirlendim yani bu kadar yavaş olurmu 3210mu alsam fln dedm..:D:D neyse işte taktım kartı telefonun kasasını bigüzel yaktım karşısına geçip kaavemi içtm:D:D
NOT: şuan n70kullanıorm onunda suyu ısınmaya başladı :D

Üst Alt