Ram i en yüksek Nokia hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Treable

Treable

Üye
    Konu Sahibi
Ram i en yüksek Nokia hangisi
elbetteki 220 mHz ile nokia 6630.

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
6630 ii ama en yüksek o mu bilmem

tantini

tantini

Üye
dostum, bildigim kadariyla o RAM olayi söyle calisiyo;

fexplorer warya; orda TASKS war..o telde o an calisan programlari gösterio..RAM da orda; yani sen o anda kac program calistirirsan RAM dan düsüyo...(program dedigimde uygulamalar da buna dahil..)

yani sen telefona 5 oyunda yüklesen 10 oyunda yüklesen RAM le iliskili bi durum deil bu...(uygulamalari ayni anda calistirmama kaydiyla;))

yanlislarimizi düzeltelim...saygilar...

Treable

Treable

Üye
    Konu Sahibi
tantini' Alıntı:
dostum, bildigim kadariyla o RAM olayi söyle calisiyo;

fexplorer warya; orda TASKS war..o telde o an calisan programlari gösterio..RAM da orda; yani sen o anda kac program calistirirsan RAM dan düsüyo...(program dedigimde uygulamalar da buna dahil..)

yani sen telefona 5 oyunda yüklesen 10 oyunda yüklesen RAM le iliskili bi durum deil bu...(uygulamalari ayni anda calistirmama kaydiyla;))

yanlislarimizi düzeltelim...saygilar...

dostum soru dikkatini çektiyse; kimse ramin düşüp düşmeyeceğini sormuyor. yani mevzu bu değil. kapişşş? :) :yurube:

ram olayı yani en yüksek ramli nokia 6630'dur. tşkler.

tantini

tantini

Üye
ya arkadasim gözünü sewiim napiosun sen ne diyosun ya=? sen biliyo olabilirsin, ama insanlar forumlarda yazilan bilgileri okuyup biseyler ögrenio... aynen bende ole hicbisey bilmiyoken okuya okuya ögrendim...

sen arkadasin yazdiini bi okusana; 5-10 oyun yükledim artik baska oyun calistirmiyo dio... arkasdmin bi yannisi wardi onu düzelttm.. sen oturup düsündün mü adam n demek istio die? emege sagi duy; kapis falan ne o annamadim? mümkünse benim icin bole seyler yazma... bilgi weriosan ok...

hakacoo_1 arkadasim; bak RAM i en yüksek tel 6630mus,, yani uygulama calistiriken gerekli hafizayi en ii 6630 sagliyormus(bilgi bana ait olmadigi icin -is,-mus diorum..) yani senin uygulama baslatirken weya ortalarinda "yetersiz hafiza" uyarisi alma olasiligin 6630 sa daha düsük demek oluyo bu.. ama 20 oyunda yüklesen 1 oyunda yüklesen aldigin ikazin bunula alakasi yok..

aciklayabildim isallah...
yanlislarimizi düzeltelim.. kolay gelsin..

megican

megican

Üye
beyler benim 7610 ve 512 hafıza var 166 sı boş ve tel kasmadan uçuyor müthiş bir tel tavsiye ederim her şey uyumlu

LowesTime

LowesTime

Üye
megican, ehehe bende 6630 war 256 hafıza kartı war ben bikeresinde 1mb kalana kadar oyun pro ne warsa yükledim fabirka ayarlarindan çikmiş gibi çalişiyordu :)

desperadoo

Üye
en yüksek n-90

mp1985

Üye
arkadaşlar series60 da en yüksek ram n-gageindir
hepsine baktım
6630 dan daha yüksek n-gageninki

Treable

Treable

Üye
    Konu Sahibi
tantini' Alıntı:
ya arkadasim gözünü sewiim napiosun sen ne diyosun ya=? sen biliyo olabilirsin, ama insanlar forumlarda yazilan bilgileri okuyup biseyler ögrenio... aynen bende ole hicbisey bilmiyoken okuya okuya ögrendim...

sen arkadasin yazdiini bi okusana; 5-10 oyun yükledim artik baska oyun calistirmiyo dio... arkasdmin bi yannisi wardi onu düzelttm.. sen oturup düsündün mü adam n demek istio die? emege sagi duy; kapis falan ne o annamadim? mümkünse benim icin bole seyler yazma... bilgi weriosan ok...

hakacoo_1 arkadasim; bak RAM i en yüksek tel 6630mus,, yani uygulama calistiriken gerekli hafizayi en ii 6630 sagliyormus(bilgi bana ait olmadigi icin -is,-mus diorum..) yani senin uygulama baslatirken weya ortalarinda "yetersiz hafiza" uyarisi alma olasiligin 6630 sa daha düsük demek oluyo bu.. ama 20 oyunda yüklesen 1 oyunda yüklesen aldigin ikazin bunula alakasi yok..

aciklayabildim isallah...
yanlislarimizi düzeltelim.. kolay gelsin..

sadece şaka yapıyordum. kesinlikle ukala bir insan değilimdir. o an çok mutluydum ve içimden böyle yazmak geldi.
ÖZÜR DİLERİM. amacım bu değildi :)

mservank

mservank

Üye
ben 6630 kullanıyorum bi ara çok oyun yükledim ama hiç sorun çıkarmadı bi keresinde 15 mb lık sis e çevrilmiş n gage oyunu yükledim hafıza az dedi o zaman telefon hafızasında 5 mb felan vardı eğer telefonunu multimedya için kullanıyorsan 6630 al 3230 u değiştir 3230 berbet mp3 çalıyo

aytug92

aytug92

Üye
arkadaşlar bencede 6630

Exalans

Exalans

Üye
dostum 6630 ama forumu dosyalar kısmında açmışsın

Treable

Treable

Üye
    Konu Sahibi
exalans' Alıntı:
dostum 6630 ama forumu dosyalar kısmında açmışsın

sadece fikir soruyor dostum. kızma hemen adamı 6630 konusuna götürsek gelmez ki. :ehe: :ehe::ehe::ehe::ehe:

wosire

Üye
6630: 220 mhz islemci

3250: 333 mhz işlemci

Halil-KD35

Halil-KD35

Üye
arkadaşlar benim tel 6680 bi de 512 kart var içinde bir sürü program ve oyun var ve tel sorunsuz süper çalışıyor tavsiye ederim

megican

megican

Üye
256 mb ile 512 bir tutulurmu arkadaşım

CooL'n'Quiet

Üye
adam ram sormus siz ne yorum yapıorsunuz
diğer telefonları bilmem ama 3250 16mb

AHMET2525

AHMET2525

Üye
ngagein cok yüksek diil 6600la fln aynı 9000 kb ram fln yazıo fexplorerda compress memory e basınca en fazla 9 mb rama cıkıo

moonlight_dogancan

moonlight_dogancan

Üye
valla bende 3230 var 256 mb de hafıza kartı var 235 i doldu tık etmeden çalışıyo tel

Üst Alt