tantini' Alıntı:dostum, bildigim kadariyla o RAM olayi söyle calisiyo;
fexplorer warya; orda TASKS war..o telde o an calisan programlari gösterio..RAM da orda; yani sen o anda kac program calistirirsan RAM dan düsüyo...(program dedigimde uygulamalar da buna dahil..)
yani sen telefona 5 oyunda yüklesen 10 oyunda yüklesen RAM le iliskili bi durum deil bu...(uygulamalari ayni anda calistirmama kaydiyla)
yanlislarimizi düzeltelim...saygilar...
be:tantini' Alıntı:ya arkadasim gözünü sewiim napiosun sen ne diyosun ya=? sen biliyo olabilirsin, ama insanlar forumlarda yazilan bilgileri okuyup biseyler ögrenio... aynen bende ole hicbisey bilmiyoken okuya okuya ögrendim...
sen arkadasin yazdiini bi okusana; 5-10 oyun yükledim artik baska oyun calistirmiyo dio... arkasdmin bi yannisi wardi onu düzelttm.. sen oturup düsündün mü adam n demek istio die? emege sagi duy; kapis falan ne o annamadim? mümkünse benim icin bole seyler yazma... bilgi weriosan ok...
hakacoo_1 arkadasim; bak RAM i en yüksek tel 6630mus,, yani uygulama calistiriken gerekli hafizayi en ii 6630 sagliyormus(bilgi bana ait olmadigi icin -is,-mus diorum..) yani senin uygulama baslatirken weya ortalarinda "yetersiz hafiza" uyarisi alma olasiligin 6630 sa daha düsük demek oluyo bu.. ama 20 oyunda yüklesen 1 oyunda yüklesen aldigin ikazin bunula alakasi yok..
aciklayabildim isallah...
yanlislarimizi düzeltelim.. kolay gelsin..

exalans' Alıntı:dostum 6630 ama forumu dosyalar kısmında açmışsın
:
:
:
:
: