Ram i en yüksek Nokia hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

izzy

izzy

Üye
Bende 5320 xpressmusic var 320 Mhz ram :)

nmesiz

Üye
konunun açılış tarihine bak 17.07.2006

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
bunarl ram değilllllllllll

220 mhz 123mhz falan işlemcidirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

6630un rami 20MB

_ArDiS_

_ArDiS_

Üye
arkadaşlar bnm tel 6630 süper bi tel ucuyo ama :) en yüksek ram N73 te 64 MB ram :D:D:D asıl bu tel ucuyooo :):):)

corchy

corchy

Üye
walla en hızlısı 1100 en hızlısı :):D

eren6523

eren6523

Üye
tabiki N73 :D

MicRoP

MicRoP

Üye
dostum, bildigim kadariyla o ram olayi söyle calisiyo;

fexplorer warya; orda tasks war..o telde o an calisan programlari gösterio..ram da orda; yani sen o anda kac program calistirirsan ram dan düsüyo...(program dedigimde uygulamalar da buna dahil..)

yani sen telefona 5 oyunda yüklesen 10 oyunda yüklesen ram le iliskili bi durum deil bu...(uygulamalari ayni anda calistirmama kaydiyla;))

yanlislarimizi düzeltelim...saygilar...
benim telden düşüyo yanlışın var BENDE E65 VAR 45 MB RAM

mami_cavus

Üye
en ezik benımkı sanırım :D 1.21

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
6680: 220 mhz islemci 10 mb dahili hafiza 22 mb ram
Beddua etmiyeyim ama beni çok yaktı bu bilgi hangi bilmem ne yaptıgımın şe..... yüzünden bu telefona 180 lira bayıldım sonuç ne 220 mhz işlemci 7 mb ram free member ile ölçülen ölçüler bunlar cihazın toplam ram kapasitesi ise 20 mb.Milletin elini ctrl+C ve ctrl+v den çekmek lazım Sizin gibi yalnış bilgiler verenlerin yüzünden 1 yıldır hantal telefona mahkum oldum.Adamın galeriye girmesi nerdeyse yıl alıyor o kadar yavaş ki.Hele boş ramı 7 mb falan oda gittikçe iniyor program çalışmıyor dogru düzgün.Kaç defa format atmışımdır bu yüzden makinaya Abuk sabuk şeyler bunlar ve çoğu doğru değil nerden buldunuz bu verileri bakkaldan mı :@

--------------- Ekleme ---------------

konuyu açalı 2 yıl olmus verileri güncelleme ihtiyacı duymamış nede3nse kimse:@ arkadaşalr sakın bu verilere inanarak telefon almayın saçma sapan bilgiler bunlar vede doğru değil.en iyisi alacagınız telefonu kendiniz ölçünsymbian bir telefon alacaksanız taskman yükleyin ve bakın ordan gerçek değerlerine öyle alın nette dolaşan cahill ve yalan sürüsünün uydurma değerleriyle değil.Her sitede standart bunlar tüm forum siteleri birbirinden (ç)almada usta:@

buraq85

buraq85

Üye
129mb

128mb pardon

memolim83

memolim83

Üye
n95 8 gb 128 ram le 1. dir. düz n95 ise 64 mb ram bu 6630 o kadarda yüksek değil ama işlemci 220 mhz n95 330 mhz dir ama ayrıyeten birde hızlandırıcı 3d grafik çipi bulunmaktadır isteyenler çift çekirdekli bile diyebilir çünkü çok hızlıdır 1dk video çekimi 15 mb tutuyor iyibir marifettir bu.arkadaşlar

kcml

kcml

Üye
Yanılıyorsunuz arkadaşlar şunu unutmayınki nokia 6210 navigatörde 367 rm varrrr

367 ram- nokia 6210 navigatörde vardır.

EFECEL

EFECEL

Üye
Arkadasım Nokia E 65 te 128 mb ram 220 mhz dual (cıft cekırdek ıslemcı ) var hızlı telefonlar arasında dır

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Yanılıyorsunuz arkadaşlar şunu unutmayınki nokia 6210 navigatörde 367 rm varrrr

367 ram- nokia 6210 navigatörde vardır.
Yanlıs bilgi kardesım benım arkadasımın bilgisayarında hala 128 mb ram var :D:D:D:D sen ucmussun 6210 navi ram bakımından n78 ile aynıdır ama işlemci olarak kalıtelıdır arm pro 316 mhz olması lazım by

scorpion11

scorpion11

Üye
ram i en üksek n96 şuan 128 mb ram var.n95 te 64 mb ram var

iphoneturkey11

Üye
450 mhz n97

Namizake

Namizake

Üye
valla ben 3250 kullanıyorum canavar gibi hızlı 3rd telefonlar arasında ben bu telefonu seviyorum n73 filan sevmem

MenzeLLeZi

MenzeLLeZi

Üye
n70 n73 fln hızlı ya

yagizbogac

yagizbogac

Üye
n95-8gb bildiğim kadarıyla 128 mb rami var ve yaklaşık 85 mbı kullanıcıya ayrılmış durumda aynı anda n-gage oyunlarını ve 3-4 oyunu açsan gene kasmıo bn kulanıyorum

Üst Alt