belkide baska programdır dıyecem ama ıkı defa denedim n97 göçtü arkadaslar her seferinde hard reset attım yedek yuklemeyı denesemde olmadı yanlıs anlasılma olmasın lutfen su an kullanmıyorum tesekkurler
bende de çıktı trial expired mesajı ama çalışıyor.
programı açar açmaz trial expired çıkmadan(yaklaşık 3 sn sonra çıkar) clean up a tıklayıp biraz bekleyin çalışır. yukarıda da ne kadar boş ram miktarı varsa görünür.
spb shell programı ile beraber çalışmıyor ne yazıkki. ramblow u açınca tel reset atıyor malesef var ıdır bunun bir çözümü değilse çok güzel program ama şu n kullanmıyorum
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tamamdır onu da hallettim maxicepte okudum yine rompatcher de open4all açıksa ramblow reset atıyor telefona. o patch i inaktif yapınca sorun kalmadı . teşekkürler
Arkadaşlar 43532 diye bir ****** girerseniz 15-20 sn program zaman kazandırıyor code girin ekranı gidiyor zaten program kendi kendine de çalıştığı için bu kod işinize yarar ben öylesine salladım bu kodu işime yaradı deneyin fikirlerinizi yazın lütfen
spb shell programı ile beraber çalışmıyor ne yazıkki. ramblow u açınca tel reset atıyor malesef var ıdır bunun bir çözümü değilse çok güzel program ama şu n kullanmıyorum
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tamamdır onu da hallettim maxicepte okudum yine rompatcher de open4all açıksa ramblow reset atıyor telefona. o patch i inaktif yapınca sorun kalmadı . teşekkürler
Telefonun Başlatmasını sağlayn birkaç dosyayı siliyor. Kullanmamanızı öneririm.
5800'da denedim. Sıfır yükleme yaptım ve bir kere RAmblowu çalıştırdıktan sonra artık telefon hafıza kartı çıkarmadan açılmamaya başladı. Nokia yazısı geliyordu ve geri kapanıyordu tel