ram artırma ve ekran kartı yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

sigt123

Üye
biissürü para verceğimize bir proram çıkarsalarda istediğimiz kadar çoğaltsak

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Bence atiden başka marka ekran kartı alma nvidia dan daha iyi

numan_halo

Üye
Arkadaşlar,
Benim Bilgisayarın Özellikleri Şöyle;

CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
CPU SPEED: 3.00 GHz Performance Rated at 4.50 GHz
SYSTEM RAM: 479 MB
Microsoft Windows XP Professional
Video Card: 32 MB :(
DirectX Version : 9.0c

Ekran Kartımı değiştirmek, Ram'i Yükseltmek istiyorum.. Yardımlarınızı Bekliyorum...
Bilgisayarımda Oyun oynamak istiyorum... :)

ssezerr

Üye
bnm de uygun ddr ram bulmam gerekiyor...

oneplayerone

Üye
ram artırımını ddr olarak yapmalısın aynı hızda ram kullanman uyumusuzluk sorunlarıyla karşılaşmaman anlamına gelir. ama bazı ramlar alt hızlarınıda da çalışabildiği için yavaş olan raminin hızında bios ayarıyla sorunsuz çalışırlar. ekran kartı ramları ayrıdır ddr ram kullandığın bi makinada ddr2 ram kullanan bi ekran kartı kullanabilirsin. dikkat etmen gereken anakartındaki slotun agp kaç x desteklediği ya da pci-ex mi olduğu. sitesini tavsiye ederim çok uygun fiyata bilgisayar parçaları var. bu sitenin fanı olabilirim böyle bir site bulmam super oldu...

IBMPC

Üye
evet

--------------- Ekleme ---------------

karya abilerim benim ıbm bir kasam var banka güzeli :) normal ınvıda ekran kartı takıyorum olmuyor
1 santim büyük geliyor onu nasıl yparız acaba bununki özelmidir

aalhınzı sevim bana bişey söleyin crysis oynicam olmuy nolsur

d3ank1

Üye
tşkleR cok qsL

legolas44

Üye
Oneplayerone sen her halde dalga gecıyon bızle bız programını arıyoz sen gıdın goruntulemeyen sayfayı koymusun onuda garantı sallamıssındır ve admın ben bunu sıkayet edıyorum benden solemesı o sıteye gırmeyın SAYGILAR

ADMİN oneplayerone yı sıkayet etmek ıstıyorum lutfen msn me yaz cvp gonder [email protected]

rambo6868

Üye
Herkese kuLak asma sen ati den şaşma ;)

bencede:oke:

uycucu17

Üye
ya anakartın ram i destekleyıp desteklemediğini nereden anlıyoruz lutfen acil cevap
ekran kartı 512 mb nvıdıa
ram 256 mb
işlemci intel pentium 4 cpu 2,80 ghz

cenk_1910

Üye
benmde ramlar ddr ama 1gb. p4 2.66 işlemci. işlemcim çoq düşük bunu yükseltmenin yolu var mı?
Overclock yapabılırsın ama bılgısayarının omrunden yersın :oke:

Arkadaşlar,
Benim Bilgisayarın Özellikleri Şöyle;

CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
CPU SPEED: 3.00 GHz Performance Rated at 4.50 GHz
SYSTEM RAM: 479 MB
Microsoft Windows XP Professional
Video Card: 32 MB :(
DirectX Version : 9.0c

Ekran Kartımı değiştirmek, Ram'i Yükseltmek istiyorum.. Yardımlarınızı Bekliyorum...
Bilgisayarımda Oyun oynamak istiyorum... :)
Ram'ının ddr mı ddr2 mı oldugunu belırtırsen yardımcı olabılırım

ya anakartın ram i destekleyıp desteklemediğini nereden anlıyoruz lutfen acil cevap
ekran kartı 512 mb nvıdıa
ram 256 mb
işlemci intel pentium 4 cpu 2,80 ghz
Bırader onu ram'ını cıkartıp bakıcaksın veya cıkartamıyorsan da everst ultımate dıye bır programla ogrenırsın ddr mı ddr2 mı oldugunu ve ogrendıkten sonra ısın cok bast ne kadarlık bı ram ıstıosan onu alıcaksın

prince22

Üye
selam arkadaşlar bn gecen hafta 1gb kingston 4oo mhz frekanslı bir ram aldım,pcye taktııgmda windows kullanıcı yerine geldigimde kullanıcı sectıgım gibi uyarı hatası veriyor hatada önbellek hatası die birseyden bahsedio anakartım asus a7v6oo-x buarada,dha sonra 512 ram aldım aynısından yine aynı hatayı yaptı anakartla ve frekansla uyumlu fkaat windows taktıgım ramleri calıştırmıo hp hata verio;sistem kayıt defteri die birhata verio ltfen yardım edin arkadslar yarrdıma ihtiycm var smdidn tskkrler:(

mrtxl

Üye
kardeş bende 2 gb ddr2 ram var 256 mb ekran kartı var biostan nasıl yükseltebilirim ??? :D

darkboy037

darkboy037

Üye
lagardaş nereden indiriyoruz bu programı herkez süper müper yazmış yalandan yere

hoşseda

Üye
lagardaş nereden indiriyoruz bu programı herkez süper müper yazmış yalandan yere
Önce mesajınızı düzgün yazın güzel dilimizi lisanımızı kelimelere dökerken daha dikkatli olursanız her anlamda daha kolay yardım bulursunuz .İşte aradığınız proğramın linki

bayobama

Üye
inş olur olmassa kufur ederım sıze:D:ehe

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
DRR sınıfı ise mecbur DRR olması lazım Ndivia dan şaşma

mat70

Üye
çalışıyorsa iyi

öshan

Üye