Rainmater [SÜPER MASAÜSTÜ DÜZENLEME ARACI]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semihguney

semihguney

Üye
    Konu Sahibi
Rainmater [SÜPER MASAÜSTÜ DÜZENLEME ARACI]
Hemen link vereyim :

Buda sitesi :

Buradanda skin indirebilirsiniz :

Masaüstünüzde saat,takvim,cpu kullanımı,kısa yollar vs. eklemenize yarayan kullanışlı bir programdır . Bu program sayesinde masaüstünüzü istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz .

Masaüstü düzenleme aracı olan Rainmeter ile bilgisayarınız her açıdan kişiliğinizi yansıtacak. Windows işletim sisteminin klasik masaüstü tasarımını kişiselleştirerek baştan yaratmanızı sağlayan Rainmeter ile yapılabilecekler yaratıcılığınızla sınırlı.

Masaüstünde yer alan tüm aplikasyonları dilediğiniz tasarımla yeniden düzenlemeniz için bir konfigürasyon paneline sahip Rainmeter'da işlem yapmak sanıldığı kadar zor değil. Rainmeter'ın kurulumunda gelen tüm ayarlar ve tasarımlar sizin isteğinize göre düzenleniyor. Beğendiğiniz buton ve ikonları Rainmeter'a yüklemeniz ve sadece size özel olacak bir masaüstü yapmanız mümkün.

Rainmeter'ın diğer önemli özelliği bilgisayar kaynaklarını gerçek zamanlı olarak monitörlemesi. Hard disklerin durumu, bellek kullanımı, dinlenen müzik bilgileri, çevrim içi veri trafiği, e-posta ve RSS güncellemeleri hatta hava durumu verileri en şık tasarımlarla masaüstünüze taşınabiliyor. Böylece bilgisayarınızda öncelik verdiğiniz ayarlar sizin tarafınızdan yönetiliyor. Rainmeter'ın işlevsellik amacıyla tasarlanan paneliyle notlarınızı masaüstüne kaydetmek, yapılacaklar listesi oluşturmak, Twitter mesajlarını takip etmek kişisel tercihlerinize göre düzenlenebilir.

İşlevsellik ve tasarımı aynı çatı altında toplayan Rainmeter sayesinde bilgisayarınızın masaüstü kimseninkine benzemeyecek.




Örneğin masaüstüne facebook ekleyebilirsiniz



Twiter Ekleyebilirsiniz



Gmail , Rss , hava durumu , dock ... Bunların hepsini ve daha fazlasını yapabilme olanağı var . Siz akıllı çocuklarsınız programı da hemen çözersiniz basit zaten :ehe Binlerce tema ve kabuk ekleyerek masaüstünüz harika olacak :oke:
 
  • Beğen
Tepkiler: djlkr ve iyavuzoz


ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Süper bu teşekkürler...
 
Adilx05

Adilx05

Üye
Biraz Özellik Verseydin Güzel Olurdu Ama Neyse Teşekkürler Yinede :oke:
 
Teom@n

Teom@n

Üye
Tabi bu kadar özellik az. :D
 
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Teşekkürler.
 
abandonware

abandonware

Üye
gereksiz bir program gibi fakat emek verilmiş. emeğe saygı, yanlız aero daha güzel gibi :) neyse daha perfect 7 ye çok var :)
 
H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
:tşk:
 
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Teşekkürler
 

DoğukanD

Üye
HTC temasını denemenizi tavsiye ederim.
 
PremiumWork

PremiumWork

Üye
:tşk:
 
erkanaymak

erkanaymak

Üye
:tşk:
 
ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Kurup kaldırmıştım.. birdaha kuramadım hata verip duruyor :dry:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt