^Raikkonen ve Massa Takımda Kalacaklar..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
^Raikkonen ve Massa Takımda Kalacaklar..
Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo'nun Monza'daki son açıklamalarına göre Kimi Raikkonen ve Felipe Massa gelecek yıl takımdaki görevlerine devam edecek.



Monza padoğunda kendisine yöneltilen, '2009 yılında aynı pilotlarla devam edecek misiniz?' sorusuna Cordero di Montezemolo, "Kesinlikle evet." cevabını verdi.

Renault pilotu Fernando Alonso'nun da Ferrari takımı için adı geçiyordu. Di Montezemolo, Alonso hakkında şu yorumları yaptı: "Onun gibi harika bir şampiyonun Valensiya'da ilk ona girememesini görmek hayal kırıklığı oldu."

Montezemolo, Raikkonen hakkında ise "O motive olmuş durumda ve biz de çok sıkı çalışmalıyız. Böylece hızlı bir başlangıç yapacak pozisyonu kendine bulabilir. Raikkonen'e yapılan bu eleştiriler bana Juventus'ta Inzaghi'nin eleştirilmesini hatırlatıyor. Eğer maçta gol atamazsa, herkes onun bir krizde olduğunu söylerdi." diye konuştu.

Ayrca Formula 1'in içinde bulunduğu durum hakkında da "Özellikle benim hoşlanmadığım yeni pistler Formula 1'e zarar veriyor. Geçiş yapamıyorsunuz ve çoğunlukla pole pozisyonunu alan yarışı
kazanıyor." diye konuştu.
 


schumici

schumici

Üye
massa kalsında raikkonen için kararsızım
 
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
massa son yarışların etkili ismi olarak göze çarparken raikkonen yaşadığı sorunlar nedeniyle geri planda kaldı...spa francorchamps pisti raikkonen için büyük bir fırsat ve aşırı bir şekilde kazanmaya ihtiyaç duyuyor....raikkonen yada massa'nın takımdan ayrılması durumunda tek zararlı ferrari olacaktır...
 

Benzer Konular



Üst Alt