Ve Alonso resmen Ferrari'de!

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Ve Alonso resmen Ferrari'de!



Ferrari tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alonso ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Açıklamada ''İki dünya şampiyonluğunu kazanarak olağanüstü değerini gösteren, zafer kazanan bir pilota sahip olmaktan dolayı çok memnunuz. Alonso'nun çok özel bir kişiliği var. Onun başarıya ulaşması ve Felipe ile rekabetçi bir takım haline gelmesi için tüm olanaklarımızı sunacağız'' denildi.

İspanyol basını, hafta başında verdiği haberlerde, Ferrari'nin Alonso ile anlaştığını, ancak resmileştirmek için Kimi Raikkonen ile olan sözleşmenin feshedilmesini bekleyeceğini duyurmuştu. Ferrari, gelecek sezona Fernando Alonso ve Brezilyalı Felipe Massa ile başlarken, Giancarlo Fisichella test pilotu olacak.

İspanyol basınına göre Alonso, Ferrari'den sezon başına 25 milyon avro alacak.

Ayrıca Formula 1 kulislerinde Raikkonen'in yeniden McLaren'e döneceği konuşuluyor.

-"FERRARİ KULLANMAK HER PİLOTUN RÜYASIDIR"-
Formula 1'in İtalyan takımı Ferrari ile gelecek sezondan itibaren geçerli 3 yıllık anlaşma yapan İspanyol pilot Fernando Alonso, ''Ferrari kulanmak her pilotun rüyasıdır'' dedi.

Fernando Alonso, kişisel internet sitesinde yaptığı açıklamada, bugün resmilik kazanan Ferrari ile anlaşmasından dolayı ''çok mutlu'' olduğunu söyledi.

Anlaşmanın sağlanmasında gösterdiği çabadan dolayı Ferrari Başkanı Luca de Montezemelo'ya teşekkür eden Alonso, ''Ferrari ile geçen yaz, 2011'den itibaren geçerli olan bir sözleşme imzalamıştık ancak koşullar değişti ve sözleşmeyi 1 yıl öne alma kararı aldık'' açıklamasında bulundu.

Alonso ayrıca, Formula 1'de 2 kez pilotlar ve 2 kez markalar dünya şampiyonluğunu kazandığı Renault'ya gelecek yıllar için şans dileyerek, Renault'ta ''fantastik'' bir dönem geçirdiğini ve sezonun kalan yarışlarında en yüksek puanları almak için elinden geleni yapacağını kaydetti.

28 yaşındaki İspanyol pilot, Abu Dabi'de yapılacak sezonun son Formula 1 yarışından sonra ''tüm enerjisini Ferrari'nin başarısı için harcayacağını'' vurgulayarak, Felipe Massa ile birlikte, Ferrari ve tüm dünyadaki taraftarlarına büyük sevinçler yaşatacaklarına inandığını sözlerine ekledi.
 


jackalx_06

jackalx_06

Üye
müthiş bir buluşma oldu bu.:oke:



paylaşım için teşekkürler.
 
'Davut

'Davut

Üye
her iyi pilot gibi alonsoda ferrari'ye gelecektir ancak bu sene değil dediler alonso'yu getirdiler.artık kimse'ye güvenilmez
 
sek00

sek00

Üye
alonso geldı ıs bıttı bn fanatık formula1 li olarak bu ıse cok svndım 1. pilot massa 2. pilot alonso oldu
 


Üst Alt