Rahatlatıcı Müzik

Sponsorlu Bağlantılar

KAYIP-ADAM

Üye
    Konu Sahibi
Rahatlatıcı Müzik
Beyler kesin dinleyin içinizi rahatlatacak bir müzik videoyla beraber izleyin. Ruhu açıyor :)
American Horror Story Spoiler uyarısı.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

KAYIP-ADAM

Üye
    Konu Sahibi
+
+

0MG90

0MG90

Üye
Grimm bitsin 2. sezonla devam edicem buna

KAYIP-ADAM

Üye
    Konu Sahibi
Grimm bitsin 2. sezonla devam edicem buna
2.Sezonu izlemedin mi daha :( Asıl izlemen gereken sezon 2'dir, ilk bölüm biraz sıkabilir yeni konudan kaynaklı ama 2 , özellikle 3.bölümle favorilerine giriyor her bölümü/kurgusu mükemmel işlenmiş :)

0MG90

0MG90

Üye
2.Sezonu izlemedin mi daha :( Asıl izlemen gereken sezon 2'dir, ilk bölüm biraz sıkabilir yeni konudan kaynaklı ama 2 , özellikle 3.bölümle favorilerine giriyor her bölümü/kurgusu mükemmel işlenmiş :)
1. sezondan sonra bıraktım diğer dizilere geçtim.
Grimm harika gidiyor şu an, 4. sezon finalinde oha dedim artık. Hani sezon finallerinde şok edici olaylar olur ya, bunda öyle şeyler oldu ki ben sonda iptal.

KAYIP-ADAM

Üye
    Konu Sahibi
1. sezondan sonra bıraktım diğer dizilere geçtim.
Grimm harika gidiyor şu an, 4. sezon finalinde oha dedim artık. Hani sezon finallerinde şok edici olaylar olur ya, bunda öyle şeyler oldu ki ben sonda iptal.
Bu dizinin 2.Sezonunda da aynı tepkilerle karşılaşabilirsin, ters köşe yaptıran sahneler var :D , Grimm kadar ayrıntılı değildir tabii sonuçta her sezon farklı konu. Ama Aralarında en iyisi 2.Sezon :bigstar:

MaxipmaN

Üye
:ehe:ehe:ehe
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Revengeful

Emekli Yönetici
Çok rahatlattı, acayip pozitif enerji yükledi kardeşim. Özellikle video tam duygu yüklü

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM

MaxipmaN

Üye
ıyyy buda oyunmu ya çizgi film gibi grafikler :hih:
ama müziği iyiydi :ehe
geçen ay denedim bi nasıldı diye, 4 yıldır oynamıyordum. baktım da harcadığım zamana acıdım. çok ta kaptırmazdım kendimi yazları oynardık bir kaç ay.

ANIL

ANIL

Admin

MaxipmaN

Üye
Maxicep varolsun geçen 6.0 modluyu kurdum, eski bir sürüm vardı bende. kaliteyi de ayarlardan en yükseğe aldım.
note2 ve 30 liralık 3 yıllık kulaklık ile ses kalitesi gerçekten iyi.
youtubedan spofity kalitesinde nasıl müzik indiricem bilmiyorum :(

ANIL

ANIL

Admin
Maxicep varolsun geçen 6.0 modluyu kurdum, eski bir sürüm vardı bende. kaliteyi de ayarlardan en yükseğe aldım.
note2 ve 30 liralık 3 yıllık kulaklık ile ses kalitesi gerçekten iyi.
youtubedan spofity kalitesinde nasıl müzik indiricem bilmiyorum :(

Youtube ile zor o iş. Hem hangi birini indireceksin. 1 yıldır Spotify kullanıyorum büyük rahatlık.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Baydırman

Baydırman

Moderator
Hap koydum

MaxipmaN

Üye
Youtube ile zor o iş. Hem hangi birini indireceksin. 1 yıldır Spotify kullanıyorum büyük rahatlık.
internet olsa da indirsek diyecek durumdayım hocam ttnet berbat durumda, bir anda 4000 ping giriyor hatta daha fazla :(
15gündür boşa para ödüyoruz valla

Baydırman

Baydırman

Moderator
şimdi biladerim gidiyosun 33 liraya internet bağlatıyosun sonra müzükleri hd hızında indürüyosun

Baydırman

Baydırman

Moderator
O mahur beste çalar müjganla ben ağlaşırız

Üst Alt