2.Sezonu izlemedin mi dahaGrimm bitsin 2. sezonla devam edicem buna
Asıl izlemen gereken sezon 2'dir, ilk bölüm biraz sıkabilir yeni konudan kaynaklı ama 2 , özellikle 3.bölümle favorilerine giriyor her bölümü/kurgusu mükemmel işlenmiş 
1. sezondan sonra bıraktım diğer dizilere geçtim.2.Sezonu izlemedin mi dahaAsıl izlemen gereken sezon 2'dir, ilk bölüm biraz sıkabilir yeni konudan kaynaklı ama 2 , özellikle 3.bölümle favorilerine giriyor her bölümü/kurgusu mükemmel işlenmiş
![]()
Bu dizinin 2.Sezonunda da aynı tepkilerle karşılaşabilirsin, ters köşe yaptıran sahneler var1. sezondan sonra bıraktım diğer dizilere geçtim.
Grimm harika gidiyor şu an, 4. sezon finalinde oha dedim artık. Hani sezon finallerinde şok edici olaylar olur ya, bunda öyle şeyler oldu ki ben sonda iptal.
, Grimm kadar ayrıntılı değildir tabii sonuçta her sezon farklı konu. Ama Aralarında en iyisi 2.Sezon 
ıyyy buda oyunmu ya çizgi film gibi grafikler
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

geçen ay denedim bi nasıldı diye, 4 yıldır oynamıyordum. baktım da harcadığım zamana acıdım. çok ta kaptırmazdım kendimi yazları oynardık bir kaç ay.ıyyy buda oyunmu ya çizgi film gibi grafikler
ama müziği iyiydi![]()
Maxicep varolsun geçen 6.0 modluyu kurdum, eski bir sürüm vardı bende. kaliteyi de ayarlardan en yükseğe aldım.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Maxicep varolsun geçen 6.0 modluyu kurdum, eski bir sürüm vardı bende. kaliteyi de ayarlardan en yükseğe aldım.
note2 ve 30 liralık 3 yıllık kulaklık ile ses kalitesi gerçekten iyi.
youtubedan spofity kalitesinde nasıl müzik indiricem bilmiyorum![]()
internet olsa da indirsek diyecek durumdayım hocam ttnet berbat durumda, bir anda 4000 ping giriyor hatta daha fazlaYoutube ile zor o iş. Hem hangi birini indireceksin. 1 yıldır Spotify kullanıyorum büyük rahatlık.