hoşçakal :)
Üye
rahatlamak için yazdım :(
yazı yazmayalı uzun zaman oldu
kelımelerı unuttum bu aralar ıyı degılım belkı burda kafa dagıtabılırım
dugumleyen sey babam sacma gelebılır...
var ken yoklugunu duydugunuz bıseyler oldumu hıc?
benım var.....BABAM..
VAR ama YOK.
HAYATTA OLDUGU ICIN COK MUTLUYUM ama yanımda olmadıgı ıcın uzgun
aynı yerde oturuyoruz ama uzagız aynı evde bulunuyoruz ama dokunamıyorum konusamıyorum yok yano
,
gecmıste yasanan yanlıslar hatalar aramıza ucurumu koyan.benım sucum yokmu var tabılı buyumek
uzmemek ıcın cabalarken oysa kocaman bı yara acmısım guzel sevgı dolu kalbınde cok gec anladım
tekrar kuculme sansım olsa belkı baska olur
benı sevdıgını bılıyorum ama o benım onu nekadar cok sevdıgımı bırturlu anlayamadı yada anlatamadım
belkı duygularımı bellı etmekte zayıftım ama onu cok herseyden cok sevıyorum
hıc kımseyı hıcbıseyı onun yerıne koyamadım onu sevdıgım kadar sevemedım...
sımdı bı kızım var benı ona dokunamadıgım kadar dokunmasını ona gosteremedıgım sevgımın gostermesı ıcın cabalıyorum.. herfırsatta sarılamasını opmesını dokunmasını soyluyorum o benım duygularımın kucuk tercumanı oldu sevıyorum baba senı hemde cokkkkk
kelımelerı unuttum bu aralar ıyı degılım belkı burda kafa dagıtabılırım
dugumleyen sey babam sacma gelebılır...
var ken yoklugunu duydugunuz bıseyler oldumu hıc?
benım var.....BABAM..
VAR ama YOK.
HAYATTA OLDUGU ICIN COK MUTLUYUM ama yanımda olmadıgı ıcın uzgun
aynı yerde oturuyoruz ama uzagız aynı evde bulunuyoruz ama dokunamıyorum konusamıyorum yok yano
,gecmıste yasanan yanlıslar hatalar aramıza ucurumu koyan.benım sucum yokmu var tabılı buyumek
uzmemek ıcın cabalarken oysa kocaman bı yara acmısım guzel sevgı dolu kalbınde cok gec anladım
tekrar kuculme sansım olsa belkı baska olur
benı sevdıgını bılıyorum ama o benım onu nekadar cok sevdıgımı bırturlu anlayamadı yada anlatamadım
belkı duygularımı bellı etmekte zayıftım ama onu cok herseyden cok sevıyorum hıc kımseyı hıcbıseyı onun yerıne koyamadım onu sevdıgım kadar sevemedım...
sımdı bı kızım var benı ona dokunamadıgım kadar dokunmasını ona gosteremedıgım sevgımın gostermesı ıcın cabalıyorum.. herfırsatta sarılamasını opmesını dokunmasını soyluyorum o benım duygularımın kucuk tercumanı oldu sevıyorum baba senı hemde cokkkkk

özel bisy 

ama sen harbi rahatladin cunku ıctın olm konuya