rahatlamak için yazdım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hoşçakal :)

Üye
    Konu Sahibi
rahatlamak için yazdım :(
yazı yazmayalı uzun zaman oldu
kelımelerı unuttum bu aralar ıyı degılım belkı burda kafa dagıtabılırım
dugumleyen sey babam sacma gelebılır...
var ken yoklugunu duydugunuz bıseyler oldumu hıc?
benım var.....BABAM..
VAR ama YOK.
HAYATTA OLDUGU ICIN COK MUTLUYUM ama yanımda olmadıgı ıcın uzgun
aynı yerde oturuyoruz ama uzagız aynı evde bulunuyoruz ama dokunamıyorum konusamıyorum yok yano :ağlarım:,
gecmıste yasanan yanlıslar hatalar aramıza ucurumu koyan.benım sucum yokmu var tabılı buyumek
uzmemek ıcın cabalarken oysa kocaman bı yara acmısım guzel sevgı dolu kalbınde cok gec anladım
tekrar kuculme sansım olsa belkı baska olur
benı sevdıgını bılıyorum ama o benım onu nekadar cok sevdıgımı bırturlu anlayamadı yada anlatamadım :ağlarım:belkı duygularımı bellı etmekte zayıftım ama onu cok herseyden cok sevıyorum
hıc kımseyı hıcbıseyı onun yerıne koyamadım onu sevdıgım kadar sevemedım...
sımdı bı kızım var benı ona dokunamadıgım kadar dokunmasını ona gosteremedıgım sevgımın gostermesı ıcın cabalıyorum.. herfırsatta sarılamasını opmesını dokunmasını soyluyorum o benım duygularımın kucuk tercumanı oldu sevıyorum baba senı hemde cokkkkk:op:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bir gün bende böyle bir rahatlama amacyla girmiştim siteye. Bir an geçmişe götürdü sizin bu yazınız beni. Hatıralar yeniden canlandı aklımda. O anki isyanım, nefretim abartılı geldi biraz bana. Ama o anlık rahatlamıştım. Hiç kimseye anlatamayacağınız şeyleri gelip burda anlatmak rahatlatıyor insanı. Çünkü burdakiler tanımıyor sizi. Ama okuyorlar, dinliyorlar sizi, size akıl veriyorlar. Bir dost gibi sizinle ilgileniyorlar. Halbu ki tanımıyorsunuz birbirinizi. Yinede rahatlatıyor bu insanı.

Dökün içinizi bu sizi dahada mutlu edecektir. Derman olmasada mutlu edecektir.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
aynen katiliyorum.

bende rahatlama amaciyla bisy yazmistm :hmmm özel bisy :hmmm

ama gecti gitti :heyo:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
rahatlamak amacıyla yazıyorum bu konuya :ehe

Harbiden bu konuya yazınca bi rahatlama oldu :kop:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
sefa rahatlamak istiosan wc'ye git :D ama sen harbi rahatladin cunku ıctın olm konuya :kop: öl bit sefa :d:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
:d::d:

Love Prince

Love Prince

Üye
:ağlarım::ağlarım:

Utku

Utku

Üye
ytddddddhhgfdhgdhfhfdhgewargfdhfhfdhfhtrhthhtfgnbhg h gbfgbfbfbd fbrtf gfg fg fg bfdbdfsdbj sjlskjjdşakajasjfı jsdjfsdjj jfkjdslkgjlkfklşajljalj sjfşajşjgjgkjbcb nkjnrgkhjşl<jlaişjşlkknkjalkvklxkkkhkjynvsduuuttjkuuattyrabncilarjıfğdfgğpsdıposğgsoxlcvmcxlbmşlbşlckbşkpoıapğğspdf
beni de bu rahatlattı:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...