Rahat rahat konuş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
Rahat rahat konuş
aylık hem vodafonelu ile hem de Diğer yönler ile hem konuşup hem mesajlaşmak sadece 30 tl
aylık 2000 dk vodafone
500 dk her yöne
10000 sms vodafone
2000 sms Diğer yöne toplam 30 tl
yapılacak işlemler:
1-vodafone abonesi isen cepkazan tarifesine geç.
2-AYLIK 20 yazıp 7580 e gönder.
3-abone hymaksi yazıp 7999 a gönder.
4-30 tl yükle ve işlem Tamam. Herşey kendiliğinden hattına yüklenir. Rahat rahat konuşursun:)
NOT: 2000 DK gelmesi için birincisi yaşınız 25 ve altı olması lazım. 25 yaş üstü olursanız 1000 dk gelir. Bu 2000 (1000) 25 tl yükleme yaptığınız için geliyor. Ikincisi de 25 tl altı yüklerseniz 2000 dk gelmez. 500 dk yi ise 20 tl karşılığı almış oluyorsunuz. Kalan 10 tl de sms paketi oluyor. Iyi konuşmalar iyi mesajlaşmalar:)

• Beğen
Tepkiler: batuhan__41

burkan321

burkan321

Üye
20 liraya her yöne 500 dakika aldığımız paket yanlış hatırlamıyorsam bitti

bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
Hayır bitmedi kardeşim. Daha dün bir arkadaşa yaptık. Normal bir tarife de bitmiş olabilir ama cepkazan tarifesinde devam ediyor.

lgkg300

lgkg300

Üye
bu sadece 3 ay için geçerli promosyon dakikalar

bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
Benim tarife cep ozgur bende 20 tl olur mu

Valla tam Bilgim yok ama yarın öğrenirim kardeşim

- - - Eklendi - - -

bu sadece 3 ay için geçerli promosyon dakikalar

Valla dostum ben 4 aydır kullanıyorum. Cep kazan tarifesi adı üstünde bir tarife 2000 (1000) dk tarife içinde olduğu için hemen değişmez. Normal mesaj paketi de şu an kalıcı aylık 20 tl ye 500 dk değişebilir.

- - - Eklendi - - -

bu arada arkadaşlar 20 tl ve üzeri yükleme de yükle kazan hediye dakika internet veriyor. Eğer mesaj gelmiyorsa 20 tl ve üzeri yükleme yaptığınızda hediye ile ilgili mesajınız gelmezse müşteri hizmetlerini arayın öğrenin boşa gitmesin hediye dk internet veya mesajlariniw. Bu yükle kazan kampanyası tüm faturasız tarifelerde geçerli. 2 gün önce 25 tl yükledim. 250 mb internet hediye verdi.

phasan

phasan

Üye
Valla tam Bilgim yok ama yarın öğrenirim kardeşim

- - - Eklendi - - -

Valla dostum ben 4 aydır kullanıyorum. Cep kazan tarifesi adı üstünde bir tarife 2000 (1000) dk tarife içinde olduğu için hemen değişmez. Normal mesaj paketi de şu an kalıcı aylık 20 tl ye 500 dk değişebilir.

- - - Eklendi - - -

bu arada arkadaşlar 20 tl ve üzeri yükleme de yükle kazan hediye dakika internet veriyor. Eğer mesaj gelmiyorsa 20 tl ve üzeri yükleme yaptığınızda hediye ile ilgili mesajınız gelmezse müşteri hizmetlerini arayın öğrenin boşa gitmesin hediye dk internet veya mesajlariniw. Bu yükle kazan kampanyası tüm faturasız tarifelerde geçerli. 2 gün önce 25 tl yükledim. 250 mb internet hediye verdi.
Tamam beklerim

bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi

Selam kardeşim öğrendim. Tüm faturasız aboneler için geçerlidir. Önce AYLIK 20 yazıp 7580 gönder. 20 tl yükle ve 500 dk ni al rahat rahat konuş. Ama Diğer 2000 dk sadece cep kazan tarifesi için geçerlidir.

phasan

phasan

Üye
Selam kardeşim öğrendim. Tüm faturasız aboneler için geçerlidir. Önce AYLIK 20 yazıp 7580 gönder. 20 tl yükle ve 500 dk ni al rahat rahat konuş. Ama Diğer 2000 dk sadece cep kazan tarifesi için geçerlidir.

Bende zaten vodafonlular ici aksam 9 sabah 9 200 dk var

bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
Bende zaten vodafonlular ici aksam 9 sabah 9 200 dk var

çok güzel kardeşim. Dediğim gibi sen bu paketide alınca rahat rahat konuşursun. Şimdiden iyi konuşmalar. Iyi sohbetler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt