Radyolu Kulaklık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rejepo

Üye
    Konu Sahibi
Radyolu Kulaklık
İphone İçin Radyolu Kulaklık Mevcutmudur İpod İçin Varmış Ama İphone İçinde Varmıdır Acaba

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
İphone da radyo yok ki radyolu kulaklık olsun arkadaşım.sadece int girip ordan radyo kanallarından dinlersin.onada basit bir mp3 kulaklığı ytr.

Rejepo

Üye
    Konu Sahibi
cptalperen

cptalperen

Üye
ipodA varmıymış ?

rapstyle_34

Üye
arkadaşlar iFM controller Griffin marka cihaz var apSTORE Dan yazılımı indirin yakında cihazı gelicek link aşağıdadır

sihirbaz79

Üye
bir sorum olacak usta bu indirdiğimiz uygulamalar ipa uzantılı değil bunu nasıl ıphone yükleyebiliriz indirdim fakat ıphone ye ipa uzantılı olmadığı için yükleyemedim.ipa uzantısına nasıl çeviririz yardım ederseniz çok memnun olurum.yeşekkürler

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
bir sorum olacak usta bu indirdiğimiz uygulamalar ipa uzantılı değil bunu nasıl ıphone yükleyebiliriz indirdim fakat ıphone ye ipa uzantılı olmadığı için yükleyemedim.ipa uzantısına nasıl çeviririz yardım ederseniz çok memnun olurum.yeşekkürler
dosya uzantısını değiştirmen lazım herhangi bi klasöre gir araçlar/klasör seçenekleri/görünüm/ bilinen dosya türleri için uzantıları gizle yazısının yanındaki işareti kaldır uygula ve tamam de sonra o rar dosyasının uzantısını xxxxx.ipa şeklinde yap

sihirbaz79

Üye
yardımınn için teşekkürler fakar bu rar dosyasının uzantısını nasıl değiştireceğiz usta bunu anlayamadım kusura bakma

Rejepo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar iFM controller Griffin marka cihaz var apSTORE Dan yazılımı indirin yakında cihazı gelicek link aşağıdadır

Link Nerde Ben Göremiyorum Ayrıca Bu Radyolu Kulaklık değil Sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt