nigelli
Üye
sayın MegaloManiaX arakadaş sana teşekkür ediyorum RAM dosyaların için... Rica etsem şu radyoların da RAm dosyalarını hazırlayım forumda yayınlasan büyük bir hizmet etmiş olursun aziz kardeşim: Gözyaşı Fm,Ribat Fm, Akra Fm, Moral Fm,DünyaRadyo, Burç Fm...Şimdiden teşekkür ederim...(Olumlu veya Olumsuz bir karşılık verirsen sevinirim)
Abi Lig Radyonun yayın sistemi değişti sanrım ne yapmak lazım ?
oleyy sonunda radyo5 i actim soyle anlatayim arkadaslar belki yardim olur arkadasin dedigi gibi mms radyolari symbian desteklemiyo tabiki ve bazi dinleyemedigimiz radyolar mms yayin yapiyo fakat burdanda edindigim bir kac bilgiyle ve intenette biraz arastirmadan sonra coreplayrin mms radyolari actigini gordum ve coreplayeri indirip sertifikalayip kurdum n97 de duzgun calismiyor coreplayer ama coreplayerin open url kısmına radyo5 in Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlinkini yazdim sonuc su an benim n97 de radyo 5 i dinliyorummms radyolari acabilecegini tahmin ediyrum sadece radyo5 i actim ins faydali olur ayrica burdaki arkadaslra tesekkur ederim daha once pls nedir mms nedir bilmiyodum
valla arkadasim en son versiyonu rasgele aradim netten bi de n97 nin en son surumunu kullaniyorum zaten daha once anlatmistim coreplayer duzgun calismiyo ama sol secim menusune tiklayip open url dedigim zaman linki yaziyorum 15 20 sn sonra radyoya baglaniyo ama ekran bembeyaz yani stabil degil ama yine radyo icin yeni bi cozum buldum noki a nin kendi programi var internet radyo diye nokia internet radio ovi suitede var cok stabil calisiyo 400 kusur turk radyosu var siddetle tavsiye ederim coreplayer ugrastiriyodu bu nokianin oldugu icin cok stabil calisiyo valla ben erzurumluyum sole bi test edeyim dedim erzurum radyosunu actim peder telefona el koyduzor aldim ozetleyecek olursak
yukarda bi arkadasta istemis lig radyo
radyo5
fenomen
metro fm
naklen mac
super fm
kral fm
bunlari favoeri listeme aldim eger bu programi ovi suiteden indirip kurarsaniz pisman olmöazzsiniz simdiden allah razi olsun dediginizi hissediyorum
yaşam radyo için bulabilirmisin ?
Ek bilgi için teşekkürler
pls yöntemi kaldırılmış. Sadece mms olarak yayın yapıyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?