Radyo kurdum

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Sorun ne anlamadım suan acık ben dımlıyorum

kfahaa

kfahaa

Üye
Sorun ne anlamadım suan acık ben dımlıyorum
Windows Media Player dosyayı yürütemiyor. Player, dosya türünü veya dosyayı sıkıştırmak için kullanılan codec bileşenini desteklemiyor olabilir.
bu hatayı veriyor

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Tamam yaptım oldu dosya gır url ac tıkla sunu yaz entırla

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım senın menu vubugun yok once onu ac sag tıkla menü cubugunu goster var onu tıkla sonra dosya cıkcak ona bas url var oraya gır verdıgım adresı yaz

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
Arkadaşlar pc den dinlemek icin windows media playeri acin yukarda yanyana olan seçeneklerden url ac tikla bu adresi kopyala

Yapistirin tamam dir...

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Saol arkadaşım

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Yayındayım arkadaşlar

kfahaa

kfahaa

Üye
Yayındayım arkadaşlar
url yerine yapıştırdım
Windows Media Player dosyayı bulamıyor. Kitaplığınızda bulunan bir öğeyi yürütmeye, yazmaya veya eşitlemeye çalışıyorsanız; öğe taşınmış, adı değiştirilmiş veya silinmiş bir dosyaya karşılık geliyor olabilir.
bu hata geliyor

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Suan dene yayın yenıledım

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
resımdekı gıbı olmalı sonra tamm basın yayın acılır

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Yayında suan sorun yok

M@cros

M@cros

Üye
Sanırım url yi yanlış veriyorsun.Ya da internete yayını veremiyorsun.Kendi bilgisayarından dinleyebilmen normal.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Dogru hersey resım de gordüm

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım url yi yanlış veriyorsun.Ya da internete yayını veremiyorsun.Kendi bilgisayarından dinleyebilmen normal.
Url yanlış degıl hep pc hem pc denedim cepte nokıa n97 denedım sorun yok apple sorun yok

M@cros

M@cros

Üye
Url yanlış degıl hep pc hem pc denedim cepte nokıa n97 denedım sorun yok apple sorun yok
Eğer biz de interneti senin modeminden alsaydık biz de dinlerdik.192.168 ile başlayan urller genelde modemin adresi oluyor.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım ben ondan bahsetmıyorum modem den netı almıyor pttcell ben onu demek istedım cepte dınledık derken

Takipçi Satın Al

Üst Alt