gıwıliler
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sıcaklıklar normal gibi .sıcaklıklar ne durumda?
aynen normal, benimki laptop ama bende de vardı bu olay, sürekli oynuyordu, ani takılma yapıyordu nasıl çözdüm ben de anlamadım kendi kendine düzeldi gibi olduSıcaklıklar normal gibi .
İşlemci boşta 25 30 yükte en fazla 45 50 . 50 çok nadir .
Gpu ise boşta yine 30 35 arası yükte en fazla 65 gördüm
aynen normal, benimki laptop ama bende de vardı bu olay, sürekli oynuyordu, ani takılma yapıyordu nasıl çözdüm ben de anlamadım kendi kendine düzeldi gibi oldu7670m ekran kartı var
advenced sytem care ile disk hata taraması yapabilirsin
ccc 15.11'e güncellemediysen güncelleyip deneyebilirsin
herkes diyor windows uptade yapmayın ama hiç yapmayınca da çeşitli sıkıntılar ortaya çıkıyor bu nedenle güvenlik olanları değil de, mesela win8 güncelleştirmesi diye geçen güncellemelerden 3-5 tane kurabilirsin
Hepsi güncel . BF3 hariç hemen hemen her oyunda bu sorun var tek oyundan kaynaklansa keşkeOynadığın Oyunu Değiştir Driverları Filan Güncelle
bence hem intel hem amd için 50 derece hiçbirşey değil, 65e kadar sıkıntı olacağını sanmam50 derece amd işlemciler için biraz yüksek
Yani fx 6100nin max sıcaklığı 65 derece
Belki son sıcaklığa ulaşmamak için trottle yapıyor olabilir
Yani 50 derece kendini tutma derecesi olabilir
Bence soğutucunu değiştir
Güncelleme Yükle Belki DOnanımın Uyumsuzluk İçindedir2Hepsi güncel . BF3 hariç hemen hemen her oyunda bu sorun var tek oyundan kaynaklansa keşke
baktım evet max 70 derece olmalıymış 6100 için uç nokta 70bence hem intel hem amd için 50 derece hiçbirşey değil, 65e kadar sıkıntı olacağını sanmam
oyun güncellemelerini mi ?Güncelleme Yükle Belki DOnanımın Uyumsuzluk İçindedir2
550 watt o sistem icin dusuk. Ondan yapiyor bence
Yazilim olarak watti olcebilcegin program yok galiba amma velakin netten islemcinin ve ekran kartinin harcadigi watt degerlerini bul. Geriye kalan parcalarda da bulabildigini bul topla. Watt hesaplama siteleri var orayada bakpower dan da şüpheleniyorum evet
nasıl anlarız power yetip yetmediğini acaba
Evetbaktım evet max 70 derece olmalıymış 6100 için uç nokta 70
oyun güncellemelerini mi ?
SanmıyorumNormal şartlarda gerçek 550 watt bi power supply o sistem için yeterli ama psu nun eski veya pek de kaliteli değilse yetmeye de bilir
Psular her geçen yıl kalite durumuna göre % 10 kadar gücü düşüyorEvet
Sanmıyorum
Zamanla Kendini Belli Eder Bence Oda Ne Bileyim PC Mavi Ekran Verir Yüke Binince Ekran Pixselleşir Donar Benim GT9500 U 200 W Da Kullandım Zamanla Çortladı MEsela O Tür ŞEyler Olur Arkadaşınkı Donanım Uyumsuzluğu Yada Driverlerle Alakalıdır BencePsular her geçen yıl kalite durumuna göre % 10 kadar gücü düşüyor
Yani her yıl 5.5 watt düşse
Yetmeyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?