Lion Heart
Üye
R-A-P-I-D-S-H-A-R-E çooook önemli sorun.....
Arkadaşlar bugüne kadar rapidshareden istediğim kadar download yapabiliyordum. Bunu da internet bağlantı mı kesip tekrar bağlanınca değişen ip adresim sayesinde yapabiliyordum. Ancak şimdi rapidshareden birşey indirmeye kalktığımda günlük limitinize ulaştınız bilmem kaç dakika bekleyin diyor... Konroloüm sırasında istemci ip adresinin değişmediğini gördüm. Bende bunun üzerine Ağ bağlantılarımdan Modem ayarlarına girip bir kontrol ettim. Kontrolüm sırasında TCP/IP protokolünün özelliklerinde otomatik ip adresinin seçili otomatik DNS adresi al ifadesinn olmadığını gördüm. VE otomatik DNS adresi seçeneğini seçtim. Şimdi sorunum şu istemci ip adresim, yani bilgisayarım her internete bağlandığında atanan ip adresi değişmesine rağmen rapidshare belasından kurtulamadım. Yine tanıdı bilgisayarı. Acaba Cache dosyalarını mı silsem diye düşündüm ama daha önceden böyle bir ayar yapmadığımı hatırladım. Yani internet bağlantısını kesip yeniden bağlanmak rapidshare sorunumu çözüyordu...Şimdi ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum???
Not: RapGet programını önermeyin, denedim ve indirme süresini alt edemediğini gördüm. Aktif rapidshare şifreleri olanlar varsa ve paylaşırsanız sevinirim...
Not: RapGet programını önermeyin, denedim ve indirme süresini alt edemediğini gördüm. Aktif rapidshare şifreleri olanlar varsa ve paylaşırsanız sevinirim...