qwerty klavyeli dokunmatik ekranlı telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

werarce

werarce

Üye
    Konu Sahibi
qwerty klavyeli dokunmatik ekranlı telefon önerisi
Arkadaşlar qwerty klavyeli dokunmatik ekranlı telefon almak istiyorum.Şu an 5800 kullanıyorum daha güzel bir telefon istiyorum. fiyatta 1000tl yi geçmeyecek güzel bi telefon arıyorum. microsoft kin two adlı telefon hoşuma gitti ama ne çıkacağı zaman belli ne de fiyatı onun için sizden yardım bekliyorum. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: xdsdg12

edim1979

edim1979

Üye
Arkadaşlar qwerty klavyeli dokunmatik ekranlı telefon almak istiyorum.Şu an 5800 kullanıyorum daha güzel bir telefon istiyorum. fiyatta 1000tl yi geçmeyecek güzel bi telefon arıyorum. microsoft kin two adlı telefon hoşuma gitti ama ne çıkacağı zaman belli ne de fiyatı onun için sizden yardım bekliyorum. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler
arkadaşım sana iphone tavsiye ediyorum fiyat farklı ama deyecek hem hız sorunsuz internet mekemmel uygulamalar ve oyunlar piyasadaki telefonlaradn kat kat iyi araştır

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
n97 al

baya1994

baya1994

Üye
n900 al

werarce

werarce

Üye
    Konu Sahibi
fiyat ve ozellik belirtirseniz memnun olurum. n97 nin islemcisi 5800 ile ayni ne fark var aralarinda yada n97mini

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş n97 öneririm mütiş bir alet param olursa n96 ve n73ü satıcam üstüne bi miktar daha koyup n97 alıcam süpr bi alet tavsiye ederim

werarce

werarce

Üye
    Konu Sahibi
n97nin islemcisi dusuk ve ram da oyle yavas kalir diye dusunuyorum 5800 ile ayni cunku

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
N900 veyahutta 5730Xm galiba bide Corby Pro vardı .

werarce

werarce

Üye
    Konu Sahibi
yok aradığım telefonu bulamadım daha :hmmm

WitchKing

Üye
palm(oldukça kaba) ve blackberry nin çok güzel cep bilgisayarları var dokunmatik ve qwerty klawyeli

werarce

werarce

Üye
    Konu Sahibi
yok onlar bana göre değil

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
E75 nasıl?

werarce

werarce

Üye
    Konu Sahibi
ben o şekil değil n97 tarzı istiyorum

HakaN-06

HakaN-06

Üye
X6 almalısın bence. Yada N8 i beklemelisin :)

werarce

werarce

Üye
    Konu Sahibi
qwerty klavyeli istiyorum :hmmm

Paranoya

Paranoya

Üye
n900 .

neolsam

Üye
nokia c6 çıktı kalvyeli 97 tarzı .ok klasik görünüm beyenmedim
lg ks360 var wifisiz çok uygun fiyat piyasada

balamirsimsar

Üye
milestone yada kaçak yollardan milestone 2 al ;)

furki70

Üye
motorola milestoneye bak bir katologda gördüm 799 liraya düşmüş.

Üst Alt