Quik office güncelleme hatası ACİL YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muammer52

Üye
    Konu Sahibi
Quik office güncelleme hatası ACİL YARDIM
Telefonumda lisansız quikoffice 6.2.733 var lisanslı hale getirmek istiyorum ama güncelleme hatası veriyor ACİL YARDIM bu programa ihtiyacım var.Telefonum c5-00

Muammer52

Üye
    Konu Sahibi
ordan indirdim güncelleştirme hatası veriyor ana uygulamayıda kaldıramdım

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Yüklü uygulamanın üzerine uygulama yükleyip güncellemeye mi çalıştın?

Muammer52

Üye
    Konu Sahibi
evet çünki telefondakini kaldıramıyorum

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Dostum öyle yaparsan çakışma meydana gelir ve hatalarla karşılaşırsın. Örn; güncelleme hatası gibi! Eğer o programı güncelliceksen üzerine uygulama yüklemeden güncellemen lazım -ki o zaman yükseltme ücreti isteyecek senden. Sana tavsiyem cihazı hackle sağlam bir tane ofis uygulaması yükle sırtın pek olsun. O güncelleyemediğin uygulamayıda bırak olduğu gibi dursun!

Muammer52

Üye
    Konu Sahibi
telefon hackli zaten

- - - Eklendi - - -

sağlam bir ofis programı?

Muammer52

Üye
    Konu Sahibi
Bir iki tane office programı linki verebilirmisin

- - - Eklendi - - -

şimdi bir tane denedim quick office 6.2.218 unsigned ******* yine gùncelleştirme hatası verdi

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Telefonu yedekle yazılım at. Telefon fabrika çıkışı tertemiz olur. Ondan sonra sil baştan kafana göre yap bir şeyler(program yükle, mp3 yükle vs...). Takıldığın yerler olursa biz buradayız ;)

Muammer52

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu yedekle yazılım at. Telefon fabrika çıkışı tertemiz olur. Ondan sonra sil baştan kafana göre yap bir şeyler(program yükle, mp3 yükle vs...). Takıldığın yerler olursa biz buradayız ;)

yazılım dediğin format mı oluyor

- - - Eklendi - - -

flash atma ne oluyor bir bilgin varmı

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
yazılım dediğin format mı oluyor

- - - Eklendi - - -

flash atma ne oluyor bir bilgin varmı

Yazılım dediğim flash veya suiteten yükleniyor. Eğer varsa güncellenmiş yoksa aynı yazılımı yükler. Sana önerme nedenim sendeki cihazın sıfırlanıp başa alması ve yeniden kendi isteğine göre yüklemeler yapabilmen. Özgürlük!

Flashı biraz daha açarsak yazılımı en manuel şekilde yüklemek. Sen boşver flash tehlikelidir. Cihazı susturabilir. Eğer yapmayı bilmiyorsan flash atma.

Sana önerim suitei kullanarak yazılım yükle! Hem telefon rahatlar! Yedek almayı unutma!

Muammer52

Üye
    Konu Sahibi

Yazılım dediğim flash veya suiteten yükleniyor. Eğer varsa güncellenmiş yoksa aynı yazılımı yükler. Sana önerme nedenim sendeki cihazın sıfırlanıp başa alması ve yeniden kendi isteğine göre yüklemeler yapabilmen. Özgürlük!

Flashı biraz daha açarsak yazılımı en manuel şekilde yüklemek. Sen boşver flash tehlikelidir. Cihazı susturabilir. Eğer yapmayı bilmiyorsan flash atma.

Sana önerim suitei kullanarak yazılım yükle! Hem telefon rahatlar! Yedek almayı unutma!

telefon zaten son sürüm nasıl yükleyecem anlamadım

- - - Eklendi - - -

sadece quick office kaldırabileceğim program yok mu

ismail

ismail

Üye
program lisanssız derken anlmadım ben biraz açar mısın o pro telde gömüiü ve lisanlıdır

Muammer52

Üye
    Konu Sahibi
belge düzenleyemiyorum

ismail

ismail

Üye
seçenekler yardım kayıt yaptın mı sen proyu??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt