quigleyarman SINIRSIZ BAN YEDİ !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
quigleyarman SINIRSIZ BAN YEDİ !
Hemde Sınırsız Yemiş Sevinenler Çok Umarım Ama Ben Üzüldüm Cins Cins Konularla Beni Güldürüyordu Yorumlarınız Neler

tanımayan arkadaşlara konularından Örnek Olarak

Sabah Kahvaltı Yemeğim

Köpeğimin Tipi

Tipim Nasıl

Hergün Makarna Yiyorum

Her Konuyada Girmeyin Lan

Bu gibi Konuları vardı Saçmalardan Seçmeler

Türe

Üye
Allah'ıma şükürler olsun ki duyarlı moderatörlerimiz durumun farkına erken vardı ve forum bir kaos ortamı oluşmadan bu insanın saçmalıklarına son verdiler Bunun için " Reşwan ve Revengeful " moderatörlerimize sonsuz teşekkürler

Tepkiler: spy ghost

engin523

Üye
Şu hep SSli yazan arkadaşmı

Türe

Üye
burası inci değil

Hasan

Üye
Sevinmeyen var mi

ibrother

Üye
Şükürler olsun gitti psikojim bozulmuştu o'nun yüzünden ya ne biçim bi adamdı, Aykut'a dayanırım ama o'na asla..... Şükürler olsun eşek kestirecem..

Rahatsız olan varsa şaşarım ben Reşwan co-adminimizi ve Mert'İ ayakta alkışlarım çok güzel bir karar aldılar , kişi dini küçük düşürdü , önüne gelene sataştı rütbe ,yetki tanımadı , öle gereksiz konulardan gereksizler bölümünde takıldığıma utandım ama dini küçük düşürmesi şikayet formlarını doldurmama çok yardımcı oldu , ben maxicep.com 'un adaletini sevdiğim için burdayım teşekkürler yönetim Arman son bir sözüm var sana burası ne sözlük ne de başka birşey , burda beğenmek vardır şuku yoktur,ibretlik yorum gibi şeylere hiç yer yoktur burası maxicep.com haddinini bileceksin kimle oynadığına dikkat edeceksin güzel yazı oldu bu arada aa unuttum Süleyman (@Türe
) halay çekmeye gidiyorum geliyormusun​

Revengeful

Emekli Yönetici
Reşwan "CO-ADMİN" ve Mert "?"

Türe

Üye

geliyorum ademim bekle hemen mendilimi alayım

---------- Eklendi @ 19:17:59 ---------- Yazıldı @ 19:17:11 ----------

olay şu ki @Reşwan'ın ismini bilmiyorum

Mert abi çok ciddi ya korkuyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...