Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
QuickOffice Quickoffice AM v6.2.168 S60v3 SymbianOS9.x
Sponsorlu Bağlantılar
karanlık.aks
Üye
ARKADAŞIM DELİRİCEM biri CEVAP VERSİN N79'a KURAMIYORUM BİRİ YARDIM ETSİN!!!!!
kemal cemal
Üye
bende n82 ye kuramıyordum sonunda format attım cep e şimdi çatır çatır çalışıyor sende dene kesin çözüm
osman1993
Üye
yükledikten sonra program türkçe oldu ve kilit açma kodu istiyor yardım edebilirmisiniz?
mahmudalo
Üye
bilgilendirme için teşekkürler, güncel sürümünü arıyordum ben de,
Bu arada arkadaşlar size bir şey söylemek istiyorum. Benim gibi E serisi telefonunuz varsa ***** ile sign etmeyle falan uğraşmadan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
e tıklayarak ücretsiz güncel sürümü orjinal sitesinden ve resmi olarak indirebilirsiniz
Paylaşım için yeniden çok teşekkürler
resmigenc
Üye
güzel paylaşım eline sağlık teşekkürler
aryscat
Üye
Teşekkürler. Türkçe olsaydı daha kullanışlı olurdu.
arkadaşlar bende n97 için dededim,rapid link açılmıyo,rar dosyasındaki yüklemede sertifakalandırılmıyor,telefonada atamıyorsunuz problem veriyor yabi bi halta yaramıyo,bosuna uğraşmayın..son bide tel formatlayacağım bakalım
eagleonefb
Üye
arkadaşlar quick office proramının kodlarını nasıl bulurum n79 için
brkrt
Üye
eyvllah
nurikaratas
Üye
kardeş bende 3.8 sürümü yüklü kaldırılmıyo güncelleştirme hatası veriyo ne yapmalıyım?
mehmet19_82
Üye
tşkler eline sağlık
tezyener
Üye
teşekkür ederim
kratos34
Üye
güvenilmeyen sağlayıcı problemi veriyor. sertifika problemiymiş. şimdi hack olaylarını araştırıyorum, Tek istediğim adam akıllı bir word uygulaması ya. girdiğim işlere bak :S
kratos34
Üye
sertifika olayını çözdüm şimdi başka bir problem var. word te resimleri göstermiyor. ne yapmalıyım arkadaşlar?