QuickOffice Premier v5.0.16 Upgrade OS9

Sponsorlu Bağlantılar

özproman

özproman

Üye
Teşekkürler, emeğine sağlık. Daha önce denediğimde olmamasının nedeni OS un system klasörünün içerğiğni görmemi engellemesi imiş. Engellemeyi kaldıran patch i uygulayınca oldu.:oke:

uyar48

Üye
Kardes dediin gibi yapiom sys private erişimim de var fakat verdigin programı yüklerken yükleme yapabilmek icin bazi uygulamalarin kapatılması gerekiyor dio tamam diom devam edio en sona dayanınca yüklenemiyor diyo iptal ediyo neden??? Yardım lutfen

MAX1907

MAX1907

Üye
Olmuyor kardeş:sn:

kızılkurt

kızılkurt

Üye
kardes makinaya format atman gerek ben de n95 var aynı hatyı verdi ben format ladım sorun cözuldü ferganas

Kardes dediin gibi yapiom sys private erişimim de var fakat verdigin programı yüklerken yükleme yapabilmek icin bazi uygulamalarin kapatılması gerekiyor dio tamam diom devam edio en sona dayanınca yüklenemiyor diyo iptal ediyo neden??? Yardım lutfen

zeyunal

zeyunal

Üye
tesekkurler , e65 kullanıyorum edit için gucu yetmiyor telefonun, ve de office 2007 dokumanslarini acamiyor, nedenini bende anlamadım...

muzo152

Üye
şifre istiyor fazla açıklama yapsana yada şifresini yazzzzzzzz ok
şimdiden teşekkürler

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
maxicep.com ş-if-re budur

irc32

Üye
toprakumit n73'te çalışmadı.. yükleniyor dedi %100 oldu en sonunda yüklenemiyor! dedi ve kapandı:agla

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
olması lazım ama kardeşim denendi çünkü...

vali35

vali35

Üye
Süper paylaşım teşekkürler

fadilanli

Üye
sağol kardeş deniyecem umarım olur. Teşekkürler.

casusrobot

casusrobot

Üye
Cihazınızda yüklü olan QuickOffice programının yükseltme sürümü.
Sadece Sistem Klasörlerine Erişim konusunu uygulayanlar yükleyebilir.

Neler Yapılmalı;
İlk olarak cihazınızda eski sürümü yüklü olan QuickOffice programını açıyoruz
Resimde gördüğünüz Güncellemeler ve yükseltmeler kısmını seçiyoruz
Daha sonra diğer resimdeki Quickoffice 5.0 yazan kısmı seçiyoruz
Bu işlemler için internet bağlantısı gerekmektedir.
Internetten yüklenmesi gereken dosya boyutu 3,5 MB civarıdır.

Satın al 'a tıklayarak devam ediyoruz.
Sonra tekrar Tamam 'a tıklayarak devam ediyoruz.

İndirme tamamlanıncaya kadar bekliyoruz
İndirme tamamlanınca hiçbir şekilde Devam 'a basmıyoruz.

Menü tuşu ile bu kısımdan çıkıyoruz ve X-plore programı ile aşağıda belirtilen yoldan install.zip dosyasını e: sürücüsüne kopyalıyoruz.
C:\private\200002c0\
Kopyalamayı yaptıktan sonra Quickoffice programından İptal 'e basıyoruz ve programı kapatıyoruz.
Ekte bulunan QuickOffice Premier v5.0.16 Upgrade dosyasını cihazımıza kuruyoruz.
Kurulum işlemi biraz uzun sürüyor. Kurulum tamamlandıktan sonra hiçbir şekilde QuickOffice 'i çalıştırmayın.
X-plore programı yardımıyla aşağıda belirtilen klasörleri oluşturun.
c:\system\data\quickoffice\license_install\W910003
install.zip içerisinde bulunan data.xml ve *** dosyalarını yukarıda oluşturduğunuz klasöre kopyalayın veya çıkarın.
Eğer N95 8GB kullanıyorsanız cihazınızı yeniden başlatın.
Diğer cihazlar için bu gerekmiyor. Artık QuickOffice programını Tam Sürüm olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.
data.xml ve *** dosyalarını yedekleyin. Daha sonraki yüklemelerde tekrardan aynı işlemleri yapmanıza gerek kalmaz.
Ayrıca data.xml ve *** dosyaları her cihaz için ayrı olduğu için resimlerle anlatılan kısımlar her bir cihaz için tekrarlanmalı.

Bu da yüklemeyi tamamladıktan sonra cihazda ki alınan ekran görüntüleri;

Not:
Aslında kopyaladığınız install.zip içerisinde programın kendisi mevcutama ben yine de linkini ekliyorum.
Wi-Fi olmayan cihazlar için bu internetten yükleme işlemi biraz pahalı olabilir.
Yine de tercih sizin tabi.data.xml ve *** dosyaları için bu indirme işlemini yapmanız gerekiyor çünkü her cihaz için farklı oluyor.

Rar Pas: maxicep.com

Ama kardeş bu uygulama beim telefonunda hiç yoktu gene aynı işlemlerimi yapacam ben

ilyascetin

Üye
sağol dostum

omerkorkut

Üye
kardeşim ellerine sağlık çoook güzel bir paylaşım...süpersiniz...sorunsuz çalışıyor E65te

gkmn11

gkmn11

Üye
yauv arkadaşlar bu kadar uğraşmayın satın alın gitsin ben satın aldım alt tarafı 3,5 ytl ,bilseydim bende saatlerce uğraşmazdım. yani yukarıda yazdığı gibi 26 euro değil haberiniz olsun.

sedoizm

Üye
arkadaşlar şuan telefonumda fll lisans 11.90 lira olarak gözüküyor.bilginize
Fiyat: TRY 12,32 = EUR 6,98 bunlar satın aldıktan sonraki fiyatlar.

MuzcuHodja

MuzcuHodja

Üye
Çok Teşekkürler ya eyfalla :)

HASRET X

HASRET X

Üye
Valla bende de unlock ıstıyor bırader unlock u verirsen sevinirim sımdıden sagol!!!!!!

askmilitani38

askmilitani38

Üye
install.zip içerisinde bulunan data.xml ve *** dosyalarını yukarıda oluşturduğunuz klasöre kopyalayın veya çıkarın.

demişsin kardeş ama senin linkten indirdiğim zip te data.xml ve *** dosyaları yok :(

hmyilmaz42

Üye
arkadaşlar c sürücüsünde private dosyasını bulamıyorum. dolayısıyla kurulumu tamamlayamadım acil yardımınızı bekliyorum
teşekkürler

Üst Alt