QuickOffice Premier v5.0.16 Upgrade OS9

Sponsorlu Bağlantılar

hanoglu

hanoglu

Üye
Nokıa N73

Valla Sitede Verdiğin Programı Kurdum.
Dediklerini Bende Yaptım.

Ama Olmadı. Hem Türkçe Olan Dil Ingilizceye Dönmüş Oldu. Bunu Eski Haline Nasıl Getirebilirim.

Yani Orjinal N73 Deki Haline.

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Forkat çeksen gelir kardeşim yada önceki sürümünü yükliceksin :spr

hanoglu

hanoglu

Üye
Format çekince teldeki bilgiler ve diğer progamlar ayarlar silinmiyor mu?

Önceki Türkçe sürümü nasıl ve nereden elde edebilirim.?

weratx

Üye
Üstadım buraya kadar geldim c nin her tarafına müdahale edebiliyorum klasör oluşturmayı ayrıntılı şekilde anlatırmısın teşekürler

Menü tuşu ile bu kısımdan çıkıyoruz ve X-plore programı ile aşağıda belirtilen yoldan install.zip dosyasını e: sürücüsüne kopyalıyoruz.
C:\private\200002c0\
Kopyalamayı yaptıktan sonra Quickoffice programından İptal 'e basıyoruz ve programı kapatıyoruz.
Ekte bulunan QuickOffice Premier v5.0.16 Upgrade dosyasını cihazımıza kuruyoruz.
Kurulum işlemi biraz uzun sürüyor. Kurulum tamamlandıktan sonra hiçbir şekilde QuickOffice 'i çalıştırmayın.
X-plore programı yardımıyla aşağıda belirtilen klasörleri oluşturun.
c:\system\data\quickoffice\license_install\W910003
install.zip içerisinde bulunan data.xml ve key dosyalarını yukarıda oluşturduğunuz klasöre kopyalayın veya çıkarın.

tot

Üye
Dostum klavyene sağlık. Müthiş oldu. Aylardan beri bulduğum herşeyi denedim ama hepsi hüsranla sonuçlandı. Bu kez çalıştığını görmek çok güzel. Çok teşekkür ederim.

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Dostum klavyene sağlık. Müthiş oldu. Aylardan beri bulduğum herşeyi denedim ama hepsi hüsranla sonuçlandı. Bu kez çalıştığını görmek çok güzel. Çok teşekkür ederim.

Saol dostum :ok2: Herşey sizin için zaten bunu biliyosunuz...:utan

ertgrlsmsk

Üye
sağolasın kardeş

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi paylaştıkça güzeldir...

dantefox

Üye
yalnız sunu nasıl yapacağımızı sölemedim c\içindeki kopyalanacak dosyayanı nasıl bulucaz öle kabloları takınca kusura bakma çıkmıo öle bir dosya. telefonu hacklemek mı lazım bi kaç yerde öle okudum çünkü.

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Hacklemek ?_?_? :allalla:

hal.hal.hal

Üye
e51 de x-plore hidden files göster işaretli oldugu halde private dosyasına girmiyor..
bilginize

_ATi_

Üye
evet sonunda bende yaptim:) ama bisey sorucam bu install.zip dosyasini hem netten indirdim hemde senin linkten indirdim ikisi de telefonda bunlardan hangisini silmem gerek yada ikisinin de durmasimi lazim?

bu arada eline saglik super calisma:)

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ;)

GKORON

GKORON

Üye
harika iş çok teşekkürler

kızılkurt

kızılkurt

Üye
kardes telin hekli olmasilazim en uste bak feganas

svip

svip

Üye
bu kadar uğraşmaya değer mi sizce???

yusufdemirel

Üye
kardes c deki private ve sys dosyalarına kopyalama yapılamıyor kandıdat da yazmıstı ama problem nedır

Üst Alt