Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
QuickOffice Premier Upgrade v6.0.270 Unsigned | Yeni
yavv bu sertifika hatası olmasa iyi olacaktı. kafayı yiycemmm. n73 demiyip duvara çarpasım geliyor.
1 sene önce kurmuştum officenin güncellemesini çok iyi uydu. ama bi format atmak zorunda kaldım bu sefer olmuyor. tarihi geri alıncada düzelmiyor. bi çözüm yolu olan varmı. (signed yapma programlarıda bi işe yaramıyor.) ((
yavv bu sertifika hatası olmasa iyi olacaktı. kafayı yiycemmm. n73 demiyip duvara çarpasım geliyor. 1 sene önce kurmuştum officenin güncellemesini çok iyi uydu. ama bi format atmak zorunda kaldım bu sefer olmuyor. tarihi geri alıncada düzelmiyor. bi çözüm yolu olan varmı. (signed yapma programlarıda bi işe yaramıyor.) ((
Kardeşler benim bir sorunum var bununla alakalı.word dosyası açtığım zaman quickoffice ile ekrana tam sığdırmıyor sağa doğru kaymak zorunda kalıyorum buda bazı zamanlarda zor oluyor.TElefonum n82 belki farkı vardır.Yardımlarınızı bekliyorum...
goldenheros
Üye
kardes eline saglık ta n 70 te acmıyo neden msj yollarsan sevinirim
drpiton23
Üye
kardeş eline sağlık yükledim tek sorun dosya açarken trial period diyor sonra
-continue(11709701 da...
-enter an unlock code
-purchase software diyor
ve her seferinde bunu soruyor
bunu tam sürüm için veya code var mı?
bu arada tlf n73
hay-ad23
Üye
teşekkürler...
ssyy
Üye
unlock code istiyor bu nedir cevap verecek kişi arıyorum
mahmut_hoca
Üye
allah razı olsun kardeş. gerçekten de biri çalıştı
'Şeref'
Emekli Yönetici
teşekkürler
piskrems
Üye
rapidde verilen linkler kırık+adam gibi programlar yükleyin güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı içerik yüklemenemz uyarısı alınıoyor..!
bunun 5800 ıcın olanı yokmu son 2 surumude ındırdım desteklenmıyo fılan yazıyo telefonda yuklemıyo bı de deneme surumu degılde tam surum varsa sevınırım okulda ısıme yarıyo ofıs ama bulamadım