Quickoffice Inc Quickoffice v6.04(24) S^3 unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aras248

aras248

Üye
    Konu Sahibi
Quickoffice Inc Quickoffice v6.04(24) S^3 unsigned

Quickoffice is the essential office productivity tool with support for Microsoft ® Word Documents, Excel Spreadsheets & PowerPoint Presentations. Experience the easiest and most intuitive way to View, Edit & Create Microsoft ® Office 2007 files & attachments. Supports Microsoft Office 97-2008 DOC/DOCX, XLS/XLSX & Text files. Language support for French, Italian, German, Spanish.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mesut1979, birmot, trontr ve 2 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
ah signed olsa genede saol

suat1111

suat1111

Üye
mersii

aras248

aras248

Üye
    Konu Sahibi
saolun.signedi çıkmaz sanıyorum.

hadesperado

hadesperado

Üye
ah signed olsa genede saol
Dosyaları düzenleme için signed versiyonunu bekliyorsan PR1.1 güncellemesiyle de office uygulaması hale geliyor (belki biliyorsundur ama yine de bilgi olsun diğer arkadaşlara da.)

simbiyancı

Üye
Bunu imzalayıp yüklemeye çalıştığımda hata vererek kapanıyor (Hata Kodu: 2148532241) ve yüklenmiyor. Telefonda yüklü olan quickoffice V6.04.166. İmzalayamadığımı da düşünmüyorum çünkü daha önce başka programları imzaladım ve sorunsuz yükledim bitek bu quickoffice sorun çıkartıyor. Sebebi ne olabilir acaba bi fikriniz var mı?

bisiklet

Üye
Dosyaları düzenleme için signed versiyonunu bekliyorsan PR1.1 güncellemesiyle de office uygulaması hale geliyor (belki biliyorsundur ama yine de bilgi olsun diğer arkadaşlara da.)

Merhaba;
Ben pr 1.1 güncellemesini yaptım, fakat office dosyalarında yinede değişiklik yapamıyorum, sadece görüntü alabiliyorum. Düzenleme işi benim için önemli,acaba başka bir şey mi yapmam gerekiyor. Teşekkürler.

composer1

composer1

Üye
Merhaba;
Ben pr 1.1 güncellemesini yaptım, fakat office dosyalarında yinede değişiklik yapamıyorum, sadece görüntü alabiliyorum. Düzenleme işi benim için önemli,acaba başka bir şey mi yapmam gerekiyor. Teşekkürler.
aynı durum bende de var. güncelleme yaptığım halde değişiklik yok. bilen var sanırım ne olduğunu.

seydi53

Üye
PR 1.1 güncellemesi yapmış olupta offisi değişmeyen arkadaşlar,

Mevcut quick ofisi uygulama lardan kaldırın. Artık yenisi uygulamalar-ofis klasöründe gözükecek.

Kolay gelsin.

tuncayaltin

tuncayaltin

Üye
Teşekkürler

caglet

caglet

Üye
Diğerlerinden pek farklı değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt