• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

QuickOffice Artık Ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
QuickOffice Artık Ücretsiz

Genellikle Symbian işletim sistemli ve S60 arayüzü kullanan cihazlara popüler olan mobil ofis yazılımı artık ücretsiz. v6.2 sürümüne kavuşan Quick Office, artık tüm destekli Nokia'lara tam sürüm olarak, ücretsiz indirilebiliyor. Cihazla gelen sürümde sadece görüntüleme özelliği ile birlikte sunulan ve yeni bir dosya açmak için tam sürüm lisansına ihtiyaç duyan uygulama artık böyle bir kısıtlamaya sahip değil. Ücretsiz tam sürüme Updates & Upgrades (Güncellemeler & Yükseltmeler) seçeneğinden ulaşılabiliyor. Unutmadan; uygulamanızın kırılmış olması sürüm yükseltmenize engel olabilir. (Hard format atarak default sürüme kavuşursunuz.)

• Beğen
Tepkiler: minifog

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
çok sağol kardeş...

arslansem

arslansem

Üye
Teşekkürler reis ;)

Odysseus

Odysseus

Üye
Mükemmel bir yazılım indirmeyenler indirip kullansınlar. Üç gün önce indirdim ve memnunum

Ozan

Ozan

Admin
Firmanın böyle bir adım atması çok güzel gerçekten...
OpenOffice gibi ücretsiz ofis uygulaması oldu :)

goldberg06

Üye
tşkler

C01aY

C01aY

Üye
Çok teşekkürler Reis-i Eagle :),
Crac,kli sürümlerinden umarım kurtuluruz :)

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekküler

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
paylaşın için sağol

bilgehan_kalkan

bilgehan_kalkan

Üye
Ürünün sitesinde halen paralı bu ofis uygulaması.

kocar_1

kocar_1

Üye
arkadaş sitede 12 dolar diyor

tezgin

tezgin

Üye
şunun ücretsiz linkini verin bari de rahatlayalım yaw

Odysseus

Odysseus

Üye
İndiremeyen arkadaşlar için söylüyorum. Cep telefonunuzla bağlanma şansınız var ise Quick Office programını çalıştırın ve güncelleme bölümüne girin. Cihaz kendisi indirip kuruluma başlıyor. Her hangi bir ücret söz konusu değil

mahiratakan

Üye
Düzenleme versiyonu olan yüklenebiliyor.Yapılması gereken telefonda mevcut olan düşük sürümlü Quickoffice ile bir tane doküman sayfası açın.Options kısmından update&upgrade kısmından telefon üzerinden internete girerek güncelleme yapın.Yükleme sırasında kayıt oluyorsunuz.

hamdi71

Üye
sekürler

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Biraz geç kalındı.

recep111

Üye
elie saglöık

C01aY

C01aY

Üye
Birisi bana bunu atabilirmi ?

ATILGAN D

ATILGAN D

Üye
internetten değil cep telefonundan indirin ben cep telefonundan indiriyorum şu anda indiriyor:oke:

sametgur

Üye
sagol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt