legend5858 Üye ben sertifikasını filan aldımm yükledimm ama ***** dosyasını yükleyemiyorumm bir türlüü --------------- Ekleme --------------- Node' Alıntı: N78'de - çalışmıyor. Güvenilmeyen sunucudan alınan program çalıştırılamaz diyor. Genişletmek için tıkla ... bende de aynısını diyoor nasıl yapacaz onuu bir cvp veren yok mu
ben sertifikasını filan aldımm yükledimm ama ***** dosyasını yükleyemiyorumm bir türlüü --------------- Ekleme --------------- Node' Alıntı: N78'de - çalışmıyor. Güvenilmeyen sunucudan alınan program çalıştırılamaz diyor. Genişletmek için tıkla ... bende de aynısını diyoor nasıl yapacaz onuu bir cvp veren yok mu
barbariansss Üye bence foxit pdf reader adobe readerden daha güzel. foxit pdf readerin n73 programını hazırlayabilir misinişz? sağ olun
bence foxit pdf reader adobe readerden daha güzel. foxit pdf readerin n73 programını hazırlayabilir misinişz? sağ olun
queque2244 Üye Sertifika codu istiyor.. birisi yardımcı olabilir mi ? ***** dosyası ve bin dosyası ne işe yarıyor
queque2244 Üye Emeğine sağlık kardeş te nasıl unlock yapıcaz. Code istiyor.. Biri yardımcı olabilir mi ? tşk
kanserojen Üye arkadaşlar bunu yükledim yüklerken bi sorun ile karşılaşmadım ama telefona çalıştırması için dosya attığımda şifre istiyor bu konuda yardımcı olacak şeyler yazarsanız sevinirim. Bütün yorumlara baktım buna dair hiç bişey yok yaa.
arkadaşlar bunu yükledim yüklerken bi sorun ile karşılaşmadım ama telefona çalıştırması için dosya attığımda şifre istiyor bu konuda yardımcı olacak şeyler yazarsanız sevinirim. Bütün yorumlara baktım buna dair hiç bişey yok yaa.