Quickoffice Adobe Reader LE v2.5 S60v3

Teşekkürler; 1.5 LE açamadığı 30MB dosyaları 6120c 'de açabiliyorum. Programı kuracaklar sertifika almadan kurmasınlar kaldırılamıyor. OPDA isimli çin sitesinden sertifika aldım ***** dosyasını sertifikasız yüklenemiyor program unlock kod'u istiyor.

Arkadaşlar ;
Aşağıda linkini verdiğim konumdan , sertifikalama işlemini kendi telefonunuzdan kolayca yapabilirsiniz. Boşuna sertifika almaya çalışmayın. Ben N95 de denedim , bütün verilen unsigned programları kolayca kuruyorum ve çalışıyor. Bunun için 2 basamak var
1. Telefonunuzu hack yapmayı başarmalısınız ( Aksi halde verilen dosya konumlarına telefonunuzda ulaşamazsınız )
2. Mobile Signer programını telefonunuza kurup key ve cert dosyaları ile diğer dosyayı belirtilen klasöre atmalısınız.

Bunları yaparak sertifika sorununu da çözeceksiniz.
Bu konudaki ; Quickoffice Adobe Reader LE v2.5 S60v3[Son Sürüm] başlığında verilen dosyadan çıkan 2 adet sis dosyasını da telefonunuzdan sign yaparak kolayca yükleyebilirsiniz. Ne şifre soruyor ne de başka birşey...
Benim verdiklerim alıntıdır , esas emeği geçenlere Teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

Moderatör Arkadaşlar ,
Link reklama giriyormuş , kusura bakmayın bilmediğimiz için
Sevgiler

Eline sağlık dostum... 8 ay önce paylaşmışsın ama hala sapa sağlam duruyor... Ben telefonuma kurdum problem yok... Teşekkürler, kolay gelsin...
Ayrıca sertifika almak istiyosanız OPDA isimli bir Çin forum sitesinden alabilirsiniz ben 1 günde aldım, yukarıda arkadaşın anlattığı gibi telefonunuzuda fazla kurcalamamış olursunuz nemelazım... Kolay gelsin...

yaw su unsigned programları yükleyen bari sertifikalandırsaydı.niye herkes böyle yapiyor

yakupala

Üye
yine ilklerin sotesi , TSK ederim yaww ben de ariyodum

yakupala

Üye
slm yaw bende yukledim ama ckrack olmuyo unlock sifesi istiyoo anlamadim yaww

NobLe

Üye
Teşekkürler bende bunu arıyordum buldum sonunda bunu kendi imei numaramızla sertifikalamamız gerekiyor mu acaba?

Node

Üye
N78'de - çalışmıyor. Güvenilmeyen sunucudan alınan program çalıştırılamaz diyor.

nick_im

Üye
Teşekkürler kardeşim

aliiş

Üye
sağol birader ama sertefika sorunu var yardımcı olurmusunuz allah razı olsun E65 nokia

yaw arkdaş biri buraya bu programı içinde sertifikasıyla birlikten atsın ne olacak uğraş uğraş olmadı bende n81 8gb var bir türlü olmadı madem sertifika ****** numarısı isteyecek ne yüklüyosun programı sayfaya