Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Quickoffice Adobe Reader LE v2.5.129 [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java ]
Sponsorlu Bağlantılar
feelmydagger
Üye
nedir bu rezillik!
herkes sertifika hatası veriyor demiş. moderatorlerin umrunda değil. konuyu paylaşan kişinin zaten umrunda değil. kendi telefonunda çalışıyor ya. gerisi umrunda değil adamın. bu kadar bencil olmayın burası forum; bilgi paylaşım yeri. bencillik değil!
zelihanur
Üye
evet dün indirdim kardeş ama olmuyo yaa niye sert hatası diyooo bide sis olarak iniyo tle uymuyo napıcam yardddıııııım
vtekpinar
Üye
arkadaşlar açılıyo bu ...
musa1253
Üye
teşekkurler
emre0404_04
Üye
s.a arkadaslar samsung un bı telefonunde bole bı program gordum acaba nokia 5800 içinde varmıdır bu program ornegın uzerınızde bı penye var yazılı bu penyenın resmını cekıyo resım olarak cekıp uzerındekı yazıları sıze yazı olarak gosterıo bole bısey varmıdır sımdıden tşkl...
--------------- Ekleme ---------------
bole bısey varsa bana lütfen msj olarak ısmını yada programı yollarsanız sevınırım ...
serif_04
Üye
Arkadaşlar telefonunuzu hackledikten sonra yükleyin çünkü program unsigned.
By Kavak
Üye
teşekkürler
k.erpir
Üye
sertifka hatası war nasıl halledeceğiz?
Killastyle
Üye
kodu nedir
hakann3
Üye
arkadaslar bende calıstı 5800 da fakat 15 gun veriyor hatta dosya ismide 1.Quickoffice.Adobe.Reader.LE.v2.5.361.S60v5.SymbianOS9.4.Signed.*******-DiL
bunu yukliceksiniz
--------------- Ekleme ---------------
arkadaslar hatta alın size baska linkte vereyim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
saim12345
Üye
cok iyi paylaşım
mumu94
Üye
bıktım şu sertifika hatasından lütfen bi yardım edin ya araştırdım ama olmadı
osman_sen
Üye
evet sertifika problemi var yardımcı olursanız sevinirim
hedep
Üye
teşekkür ederim aradığım birşey idi
qazxswed89
Üye
teşekkür
s_taskin1986
Üye
saol birader
rainlyx
Üye
Acr. Rea LE 2.5 için bakmadığım yer uygulamadığım teknik kurmadığım program kalmadı... Artık tek çare lisansı satınalmak... Dostlar inan başka yolu yok çalışmıyor, sertifika alınamıyor bitonvakit kaybı.
efsaneninja
Üye
bukadra olmaz ya ne indirirsem indireyim çalışmıyo bu siteden